cj 8 t 176 şanzıman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,078
Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

hele bı sokıyımde verırız bırıne bı kac kısı aradı zaten telle ırtıbata gectı ama sonucta bende aracıma motor koyarak 6.7 bın lıra masraf edıcem yanı ne kadar yuksek fıyata satabılırsem benım karıma olur ama ıhtıyac fazlası bı sanzuman olsada bı kenarda dursa fıyatı onemsemem verırım bırıne ış gorulur dedıgınız gıbı.

Etiketler

anlatmak istediğim vatandaş birilerinin numarasını veriyo oda zaten kelepirci senden alıyo bir e bana satıyo beşe bak birsürü arayan varmış ihtiyaç olmassa aramazlar sende ver onlara atıyorum üçe hem sen kar et hem alan ne yani hemen falan yerde falancı yı ara, ben buna bozuluyom kusura bakmayın arkadaş birilerine hoş görünmeyye gerek yok herkes kendi işine baksın.

T176 nın geri vites dişlisini- 1. ve 2. vites dişlisini-sekromenjlerini-sekromenjleri tutan tırnakları-vites aylarını-vites kolunu ve şanzıman bilyalarını değiştirdim. masrafı 1.000 TL yi geçti. Ankarayı aramıştım 2.000 TL istediler. tabi onun da içinden ne çıkacak belli değil. o yüzden benimkine masraf ettim.
Yani arkadaşlar T176 denen şanzımanın fiyatı jeep parçası satanlarda 2.000 TL. Arkadaş 1.500 TL demiş, insaflı demiş. Hayırlı satışlar...

baltacı' Alıntı:
anlatmak istediğim vatandaş birilerinin numarasını veriyo oda zaten kelepirci senden alıyo bir e bana satıyo beşe bak birsürü arayan varmış ihtiyaç olmassa aramazlar sende ver onlara atıyorum üçe hem sen kar et hem alan ne yani hemen falan yerde falancı yı ara, ben buna bozuluyom kusura bakmayın arkadaş birilerine hoş görünmeyye gerek yok herkes kendi işine baksın.

Rauf usta burada mı? Değil.. O zaman adamın arkasından konuşmak delikanlılığa sığar mı? Sığmaz. Rauf usta benim ortağım değil. Kardeşim değil akrabam değil. 500 TL ucuza alacağım diye hemen o insanları kötülemenin anlamı var mı. Ayıp değil mi şu yazdıkların. İnsan utanır. Hem beni hem Rauf ustayı şuçluyorsun.

Şanzımanın değeri 2000 kardeşim. 1500 e vereceksen pazartesi parayı göndereyim. Ucuza gitmesin. Çok ciddiyim..

sevgılı arkadaslar ben en bastada soyledıgım gıbı sanzımanı daha sokmedım bı motor buldum sanzımanbıyla almayı dusunuyorum onumuzdekı gunlede bu ış netlesecek alırsam satıcam sanzumanı yınede en basta soyledıgım gıbı bu sanzımanın fıyatı konusunda bı bılgım olmadıgını ve bılenın varsa yardımcı olmasını ıstedım sadece olay bu bırılerını kırmaya suclamaya gerek yok ama ben sokıyım sanzımanı yıne bu sıte aracılıgıyla ıhtıyacı olan bırıne verecegım ıkıncı bı sahısa vermeyecegım arada kar etsın dıye tesekkur ederım arkadaslar .

karcısı ya da değil. şanzıman sizin. bizde isteriz site içerisinde ihtiyacı olan birisine gitsin. Kimseye şirin görünme ihtiyacım yok benim.

ankara da rauf usta var. istediğiniz farklı şanzımanlarla takas edebilir. sever bu işleri

demişim ve sonunda gülmüşüm. Bunu yazmamın amacı yaklaşık 7 yıldır alışverişimin olduğu bu insanlardan incinmemem. Rauf usta internetin İ sinden anlamaz. Okumayacak yani. 1 e alıp 5 satma mevzusuna gelelim. Ahir otomotiv dededen beri jeepci. Yani rauf ustanın dedesi 50 lilerde jeep tamir ediyormş. İşyerlerinde en az 50 tane T176 vardır. En az da 2000 tane şanzıman vardır. Diğer parçaların hesabını siz yapın. MKE de jeep parçası satılıyor, kg ile şanzıman alıyorlar. Ciddi bir emek ve bilgi sonucu ortaya yeni gibi parçalar çıkıyor. Verilen emek parayla değil. Benim şanzımanı t176 diye aldı. bende bakmamıştım T4 çıktı. Siz de bakın bence benim cj-8 de 83 model.

telefon verme konusunda alttaki mesajı siz yazmadınız mı ?

rauf ustanın varmı telı sende alabılırmıyım

evet ben ıstedım rauf ustanın telını sanzuman konusunda fıyat ogrenmek ıcın veya 41 10 defransıyelle takas olabılırmı dıye sorıyım dıye .zaten bende rızede kamyon tamırcısıyım ama cj lere bıkac yıldır merak sardım ve ıs yerımde cj lere bıraz yonelmek ıstıyorum ama bu cj pıyasasını pek bılmıyorum ama ınternetten bı cogunu tanıdım ve bıkacıyla alısverıs yaptım rauf ustada dıyınce sız onuda tanımak ıstedım alıs verıs yaparız dıye.telını ıstedım burda yanlıs olan ne anlayamadım valla

Yanlış olan hiçbirşey yok sizin yazdıklarınızda gayet normal.. 41/10 istemizdeki amaç lastik çapını mı büyüteceksiniz ?

evet hem lastık ıcın hemde ne kadar guclu bı dızel taksamda 43 13 le pek cekıslı olacagını sanmıyorum

uzun süre karbüratör aradım, yenisini 800 - 850 den aşağıya bulamadım, revizyonlu denilenleri de 650 - 700 tl den aşağıya vermiyorlar, sağolsun rauf usta çıkma bir karbüratörü güzelce temizleyip tamir takımıyla bakımını yaptıktan sonra hiç pazarlık etmeden, şimdi burada yazacamayacağım komik bir paraya bana verdi, işim halloldu.

rauf usta ve onun gibi birkaç kişi sayesinde biliyoruz ki cj lerimize ne lazım olursa olsun en kötü ihtimalle rauf ustada buluruz diyoruz. bu insanlarda emekli olursa veya dükkanı kaparlarsa asıl o zaman kaç katı para vermeyi göze alsakta parçaları bulamayacağız. bu insanlar yaptıkları ticaretten para kazanacaklarki bu ticareti yapmaya devam edebilsinler. bu yüzden çok bilmeden böyle yorumlar yapmak, bu sayede şanzımanıda ucuza alma çabası basit bi hesap olmuş, hoş olmamış.

bızım burda bı cj de gormustum skoda nın karburatorunu takmıslardı yakıt cok dusuyomus hemde ucuzmus denedınızmı arkadaslar

rauf ustada butun cıkma parca varmı cj lerın bana kondak aksamı lazım olurmuydu acaba

himbere53' Alıntı:
evet hem lastık ıcın hemde ne kadar guclu bı dızel taksamda 43 13 le pek cekıslı olacagını sanmıyorum

O zaman ivedik te Ali Sarı var. Kendisi amerikan üzerine çalışıyor. Onunla irtibata geçip 6,2 dizel üzerinde otmatik şanzıman bulabilirsin. Ya chevrolet ve ya GMC motor şanzımanları vardır. Ali de Rauf usta gibi çayı içilir yemeği yenir. Telefonunu bulamadım ;D yoksa verecektim.

uzun süre karbüratör aradım, yenisini 800 - 850 den aşağıya bulamadım, revizyonlu denilenleri de 650 - 700 tl den aşağıya vermiyorlar, sağolsun rauf usta çıkma bir karbüratörü güzelce temizleyip tamir takımıyla bakımını yaptıktan sonra hiç pazarlık etmeden, şimdi burada yazacamayacağım komik bir paraya bana verdi, işim halloldu.

rauf usta ve onun gibi birkaç kişi sayesinde biliyoruz ki cj lerimize ne lazım olursa olsun en kötü ihtimalle rauf ustada buluruz diyoruz. bu insanlarda emekli olursa veya dükkanı kaparlarsa asıl o zaman kaç katı para vermeyi göze alsakta parçaları bulamayacağız. bu insanlar yaptıkları ticaretten para kazanacaklarki bu ticareti yapmaya devam edebilsinler. bu yüzden çok bilmeden böyle yorumlar yapmak, bu sayede şanzımanıda ucuza alma çabası basit bi hesap olmuş, hoş olmamış.

zaten rauf usta işi bırakırsa cj yi satarım ;D

himbere53' Alıntı:
rauf ustada butun cıkma parca varmı cj lerın bana kondak aksamı lazım olurmuydu acaba

ne istersen hem yenisi hem çıkması var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR