Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi
Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi
« Yanıtla #19 : Dün 18:46:28 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
gökan bey aracıdamı yurt dışından getirdiniz ? kaça mal oldu ....biliyosunuz cj 7 pek yok burda getirsekmi birkaçtane orjin cj7 =)
Cengiz bey merhaba;Ben kıbrıs da yaşıyorum ama Ankara lıyım Amerikadan 1976 lincoln continental ,1983 CJ7, 1980 CJ 5 getirdim,Bu 3 arabayı 1 konteynere koyduk ama inanın astarı yüzünden pahalıya mal oldu özellikle tavsiye ediyorum düşünüyorsanız eğer toplanacak araba değilde toplanmış yapılmış araba düşünün çünkü 2 sinin de gümrük ve fon oranları aynı ben dökük bir şekilde cj 7 aldım yaptığım masraf çok oldu ha birde amerika dan konteyner çok pahalıya geliyor gerçi araba yapıldı çok iyi oldu ama değdi tabi işin sonucu merak ve heves aracım biraz da konfar arabası oldu,arabanın maliyeti bana toplanmasıyla beraber amerikadaki masrafları,arabanın parası,konteyner,gümrük,navlun.. 40.000tl oldu,tabi bu arada türkiyedeki gümrük,fon ve nasıl bir işlem yapılıyor bunları bilmiyorum dedim ya ben kıbrıs da yaşadığım için buradaki evrak ve prosodür türkiye kadar çok değil.ben bu 3 arabayı klasik araba statüsün de gümrüklettim 25 yaş üstü olduğunda burda klasik araba oluyor,türkiyede nasıl bilmiyorum.Yine de düşünürseniz amerikadan getirtmeyi size yardımcı olurum