CJ Aracımda Sıcaklık Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan1aslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,161
Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi

Sıcaklık büyük dert durduktan sonra o suratınımın ve ayaklarımın sıcaklığı tarif edilemez:smiley: :smiley:

Etiketler

sıcaklık problemine kalorifer hortumuna vana lı musluk taktık yazın kapatıyorum,biraz fayda sağladı,klima yı hallettik çok iyi çalışıyor allah nazardan saklasın güzel soğutuyor.ilginize teşekkür edrim.

gökan bey aracıdamı yurt dışından getirdiniz ? kaça mal oldu ....biliyosunuz cj 7 pek yok burda getirsekmi birkaçtane orjin cj7 =)

« Yanıtla #19 : Dün 18:46:28 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

gökan bey aracıdamı yurt dışından getirdiniz ? kaça mal oldu ....biliyosunuz cj 7 pek yok burda getirsekmi birkaçtane orjin cj7 =)

Cengiz bey merhaba;Ben kıbrıs da yaşıyorum ama Ankara lıyım Amerikadan 1976 lincoln continental ,1983 CJ7, 1980 CJ 5 getirdim,Bu 3 arabayı 1 konteynere koyduk ama inanın astarı yüzünden pahalıya mal oldu özellikle tavsiye ediyorum düşünüyorsanız eğer toplanacak araba değilde toplanmış yapılmış araba düşünün çünkü 2 sinin de gümrük ve fon oranları aynı ben dökük bir şekilde cj 7 aldım yaptığım masraf çok oldu ha birde amerika dan konteyner çok pahalıya geliyor gerçi araba yapıldı çok iyi oldu ama değdi tabi işin sonucu merak ve heves aracım biraz da konfar arabası oldu,arabanın maliyeti bana toplanmasıyla beraber amerikadaki masrafları,arabanın parası,konteyner,gümrük,navlun.. 40.000tl oldu,tabi bu arada türkiyedeki gümrük,fon ve nasıl bir işlem yapılıyor bunları bilmiyorum dedim ya ben kıbrıs da yaşadığım için buradaki evrak ve prosodür türkiye kadar çok değil.ben bu 3 arabayı klasik araba statüsün de gümrüklettim 25 yaş üstü olduğunda burda klasik araba oluyor,türkiyede nasıl bilmiyorum.Yine de düşünürseniz amerikadan getirtmeyi size yardımcı olurum

MERHABALAR Öncelikle cvp verdiğiniz için tşkr ederim ben cj7 almayı düşünüyorum ama öğrendimki türkiyede orjinal pek yok yurtdışındaki ilanlarda çok hoş ve ucuz cj 7 ler görünce size danışmak istedim ama astarı yüzünden pahalıya gelicek belli beni aşıcak söylediklerinizden anlaşılıyor ama yinede öyle bir mütçem olursa yardmınızı istiyicem saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR