KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki
Bu adreste 13 haneli bi şasi numarası istiyo benim anladığım kadarıyla. Benim aracın şasi numarası 6 hane bu konuda bi fikri olan var mı ?
Yada sizin araçlarınızın şasi numarası kaç hane? Sanırım benimkinde bi tuhaflık var...
Ruhsatta mı 6 hane ? Emniyetin eski sistemleri çok haneli rakamlara müsade etmediği için , birçok arabanın şase numaraları şasede işli olanın sonunda yada başından kırpılmış halidir . Bu sorun TÜV e geçişle orta çıktı ve birçok kişi ruhsat değiştirmek zorunda kaldı . Acaba benzer bir durum olabilir mi diye düşünüyorum
Aracın biryerinde yazıyor olmalı . Sağ arka tekerin orda diye bir rivayet var ön sol şase profli civarında diye başka bir rivayet var . ÖZetle biryerde olmalı . Gerçi CJ de tadilatta , toplanırken vs yada çürüyerek geçmişte mesela kaybolmuşta olabilir . CJ kullanıcısı arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir Ne yazık ki CJ konusunda bilgim kısıtlı
Hasan Bey ,Türkiye'deki CJ lerin yüzde %99.9 u 4 ve 6 silindir.Ben eskiden hiç gelmedi diye biliyordum fakat gözümle orjinal V8 leri görünce inandım artık
Amerika'da ise çok 5.0cc CJ ler ,hatta normalde opsiyon listesinde olmamasına rağmen,bir miktar ücret karşılığı fabrika çıkış CJ lere 360 ve 401 motorlar konulmaktaydı.
CJ7V8' Alıntı:
Hasan Bey ,Türkiye'deki CJ lerin yüzde %99.9 u 4 ve 6 silindir.Ben eskiden hiç gelmedi diye biliyordum fakat gözümle orjinal V8 leri görünce inandım artık
Amerika'da ise çok 5.0cc CJ ler ,hatta normalde opsiyon listesinde olmamasına rağmen,bir miktar ücret karşılığı fabrika çıkış CJ lere 360 ve 401 motorlar konulmaktaydı.
Benim araç bilgileri de böyle çıktı ama benim ruhsatta 1977 model yazıyo burda 1979 çıktı. Şimdi ruhsata mı inanayım yoksa bu bilgilere mi Farklı çıkmasının sebebi nedir acaba ?
Benim araç bilgileri de böyle çıktı ama benim ruhsatta 1977 model yazıyo burda 1979 çıktı. Şimdi ruhsata mı inanayım yoksa bu bilgilere mi Farklı çıkmasının sebebi nedir acaba ?