CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,966

Etiketler

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

VIN: ------
Manufacturer: Jeep Corporation
Model: Jeep CJ-5
Engine: 5.0L AMC 304 V8 2bbl
Year: 1977
Weight: 4,150 lbs
Transmission & Transfer Case:Tremec T 150 3-spd Manual w/ Dana 20

Orjinal 5.0L AMC 304 V8 motoru suan ustunde olsaydi neler vermezdim.

Bu adreste 13 haneli bi şasi numarası istiyo benim anladığım kadarıyla. Benim aracın şasi numarası 6 hane bu konuda bi fikri olan var mı ?
Yada sizin araçlarınızın şasi numarası kaç hane? Sanırım benimkinde bi tuhaflık var...

Ruhsatta mı 6 hane ? Emniyetin eski sistemleri çok haneli rakamlara müsade etmediği için , birçok arabanın şase numaraları şasede işli olanın sonunda yada başından kırpılmış halidir . Bu sorun TÜV e geçişle orta çıktı ve birçok kişi ruhsat değiştirmek zorunda kaldı . Acaba benzer bir durum olabilir mi diye düşünüyorum

Aracın biryerinde yazıyor olmalı . Sağ arka tekerin orda diye bir rivayet var ön sol şase profli civarında diye başka bir rivayet var . ÖZetle biryerde olmalı . Gerçi CJ de tadilatta , toplanırken vs yada çürüyerek geçmişte mesela kaybolmuşta olabilir . CJ kullanıcısı arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir Ne yazık ki CJ konusunda bilgim kısıtlı

asilhector' Alıntı:
VIN: ------
Engine: 5.0L AMC 304 V8 2bbl
Weight: 4,150 lbs
Transmission & Transfer Case:Tremec T 150 3-spd Manual w/ Dana 20

Orjinal 5.0L AMC 304 V8 motoru suan ustunde olsaydi neler vermezdim.

CJ lerde 5.0 cc motoru varmıymış... ???

hasanfb' Alıntı:
CJ lerde 5.0 cc motoru varmıymış... ???

Hasan Bey ,Türkiye'deki CJ lerin yüzde %99.9 u 4 ve 6 silindir.Ben eskiden hiç gelmedi diye biliyordum fakat gözümle orjinal V8 leri görünce inandım artık :smiley:
Amerika'da ise çok 5.0cc CJ ler ,hatta normalde opsiyon listesinde olmamasına rağmen,bir miktar ücret karşılığı fabrika çıkış CJ lere 360 ve 401 motorlar konulmaktaydı.

CJ7V8' Alıntı:
Hasan Bey ,Türkiye'deki CJ lerin yüzde %99.9 u 4 ve 6 silindir.Ben eskiden hiç gelmedi diye biliyordum fakat gözümle orjinal V8 leri görünce inandım artık :smiley:
Amerika'da ise çok 5.0cc CJ ler ,hatta normalde opsiyon listesinde olmamasına rağmen,bir miktar ücret karşılığı fabrika çıkış CJ lere 360 ve 401 motorlar konulmaktaydı.

Teşekkürler bilgiler için...CJ lerin sıfırını üretseler listeye hemen yazdırırdım kendimi... :smiley:

VIN: :D :D :D :D :D
Model: Jeep CJ-7
Engine: n/a
Weight: Invalid Weight
Serial Number: 368300

VIN:............................
Engine: 4.2L AMC 258 I6 2bbl
Year: 1979
Weight: 4150 lbs
Serial Number: 022296
Transmission & Transfer Case: Tremec T150 3-spd Manual w/ Dana 20 tcase

Benim araç bilgileri de böyle çıktı ama benim ruhsatta 1977 model yazıyo burda 1979 çıktı. Şimdi ruhsata mı inanayım yoksa bu bilgilere mi :smiley: Farklı çıkmasının sebebi nedir acaba ?

Panzerci' Alıntı:
VIN:............................
Engine: 4.2L AMC 258 I6 2bbl
Year: 1979
Weight: 4150 lbs
Serial Number: 022296
Transmission & Transfer Case: Tremec T150 3-spd Manual w/ Dana 20 tcase

Benim araç bilgileri de böyle çıktı ama benim ruhsatta 1977 model yazıyo burda 1979 çıktı. Şimdi ruhsata mı inanayım yoksa bu bilgilere mi :smiley: Farklı çıkmasının sebebi nedir acaba ?

Gökhan bey ,inanmanız gereken bilgiler bunlardır.Ruhsatta farklı çıkmasının en kısa açıklması "burası Türkiye'dir".

Arkadaşlar linkte bir sorun mu var, ben siteye giremedim.

CJ7V8' Alıntı:
Gökhan bey ,inanmanız gereken bilgiler bunlardır.Ruhsatta farklı çıkmasının en kısa açıklması "burası Türkiye'dir".

Heralde Türkiye şartlarında en mantıklı cevap bu :smiley:

Sabri bey o adresi google arama kutusuna yazıp aratın. Altta önbelleğe tıklayıp girin ben öyle girebildim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR