efe_chevy Kamp I Mesajlar 181 Tepkime Puanı 0 20 Eyl 2009 #1 slm cj 6 ya yada dallasa 5 bijon rüzgar gülü çelik jant arıyorum elinde olup satmak isteyen arkadaşlara duyrulur
slm cj 6 ya yada dallasa 5 bijon rüzgar gülü çelik jant arıyorum elinde olup satmak isteyen arkadaşlara duyrulur
maltan CJ 7 Mesajlar 196 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU Web www.trakoff.org 2 Eki 2009 #2 Ynt: Cj 'em için Rüzgar Gülü 15 Jant Arıyorum slm Venture MTR 33x12,5x15 lastikler ile 10 inç mangles jantlarınımı satmayı düşünüyorum. ilgilenirsen fotolarını 1-2 gün içersinde gönderirim. Fiyatta piyasa fiyatları neyse uymak lazım. Ekte gönderdiğim resim semboliktir. jant şekil olarak bu tarzdır.
Ynt: Cj 'em için Rüzgar Gülü 15 Jant Arıyorum slm Venture MTR 33x12,5x15 lastikler ile 10 inç mangles jantlarınımı satmayı düşünüyorum. ilgilenirsen fotolarını 1-2 gün içersinde gönderirim. Fiyatta piyasa fiyatları neyse uymak lazım. Ekte gönderdiğim resim semboliktir. jant şekil olarak bu tarzdır.
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 17 Eki 2009 #3 Ynt: Cj 'em için Rüzgar Gülü 15 Jant Arıyorum fiyat verirseniz seviniriz..!!