CJ için Hidrolik Direksiyon Kutusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,220

Etiketler
Ynt: CJ için Hidrolik Direksiyon Kutusu

bu satılık bi yedek parça oldugu için sanırım satılık bölümünde olmalıydı
fiyat ve resimleriyle ordaya taşırsanız daha güzel olur

FİYATI BANA UYABİLİR NAKİT ALABİLİRİM PROBLEMİ YOKSA EĞER. BENDEKİ ÖTME YAPIYORDA? RESİMLERİNİ ATA BİLİRSENİZ BAKMAK İSTERİM.

en kısa zamanda ,yarın olabılır ama kesın degıl..kutu bendekıı genekde pompa oter yanlıslık olmasuın ..

hep unutmusum benonu ya....kusura bakmayın ..depomda yarın gecebılırmıyım bılmıyorum ,daha baska varsa ıstedıgınız parcalar elımde bu ara parca cok ...ararsanız daha ıyı yardımcı olurum ama..505 615 49 84

şu an için sadece hidrolık dıreksıyon ve fren sılındırı probelım var 4 adet cj 5 fren merkezı arıyorum

fren merkezlerı pıyasada cok var..ıkıncı el alınmaz zaten sanırım cıftı 60 ytl onların ..sızın frenler kampana sanırım ...

evet kampana.sııteye yenı uye oldum yenı fıkırlerınızı ve yardımlarını beklıyorum.bende 1959 model harıkan motorlu wrangler kasa jeep var ufak ufak elden gecırmeye basladım yıllardır garayda yatıyordu galıba bınmenın ve keyfını almanın zamanı geldı

gokhanblk' Alıntı:
şu an için sadece hidrolık dıreksıyon ve fren sılındırı probelım var 4 adet cj 5 fren merkezı arıyorum

0216 574 36 36 nolu teli arearsaniz yardimci olabiliriz,aracinizin herturlu mekanik ve aksesuarlari elimizde mevcuttur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR