CJ için Torpido Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,749
Ynt: CJ için Torpido Yapımı

bugun bayagı calıstım havanın güzel olması işime yaradı. :smiley:

SAM_0318.jpg

Etiketler

asilhector' Alıntı:
Kuzne kolay gelsin, ise baslamak Basarinin yarisi demektir, sonucu merakla takipteyim.
tesekkür ederim dostum . farklı bişiyler yapmak istedim daha modern bir ic dzayn neden olmasın.ve kullanışlı bakalım nasıl bişi cıkacak bende tamamen dogaclama gidiyorum . ama sanki düz bir zeminde duran bir cd calar veya bir monitör olsun ıstemedim hepsinin sanki orjinal yeri varmıs gibi olsun istiyorum . bakalım ne cıkacak . :smiley:

ilk astar boyasını attım macun sonrası zınpara bayagı yorucu gecti pürüssüz bir yuzey elde etmek icin birkac kat daha zınpara ve boya yapıcam yanlız benim arac füme siyah torpido rengini ne renk yapsam . parlak gri nasıl ? sizce

SAM_0344.jpg

boya işlemi bitti dıs cerceve aliminyum grisi. ic girintiler sıyah pütür attıktan sonra kalın bir kac kat cila atıktan sonra yerine bi takıp kontrolde sıra :smiley:

tam olarak yerlestirmdim ama görüntü fena olmadı . sırada direksiyon ve torpido ksasının kapagı var ve tabiki yan kapılar

SAM_0382.jpg

SAM_0387.jpg

SAM_0389.jpg

SAM_0402.jpg

SAM_0405.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR