CJ Temizleme İşlemi Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,625
Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı

benimde aklımda o var işallah onuda takarız kısmet ise kendi üstündekiler çok kötü duruyor zaten

Etiketler

kolay gelsin
belki fatdası olur
http://www.earlycj5.com/forums/showthread.php?t=55431
helezon calışması

slm ozan yapmış olduğum 4 tekeri diske çevirmede fren test merkezinde biraz evvel denedik sonuç süper el freni dahil
hatta fren testini testi yapan usta bile şaşırdı değerler çok güzel yeni araçlarda bile böyle değer çıkmıyor dedi artık günül rahatlığıyla ayın 20 sinde Tüve girebilirim garanti çünkü
Seviniçten resim çekmeyi unutmuşum artık tüvde izin verilerse foto çekeceğim

bu hafta sonu ön amartisörleri değiştireceğim senin merak ettiğin fren sisteminin amartisörleri değiştiriken resimleri detaylı cekip sana göndereceğim

ozan bey allah kolaylık vesin zor iş herzaman istemişimdir şaseye kadar inip kendim aracı yaparak toplamak gerçi imkan var ama benim işim değil
kolay gelsin...

Ozan Bey yeni resimleri yokmu
: )
Bekliyoruz

bilgisayarım arızalandı işlerden bitürlü baktıramadım yaptırdıgım gibi koyuyorum resimleri yayların tablolarını bitirdik defransiyelin üstüne montajı bitti şimdide yan denge kollarını yapıyoruz

ofrood' Alıntı:
bu hafta sonu ön amartisörleri değiştireceğim senin merak ettiğin fren sisteminin amartisörleri değiştiriken resimleri detaylı cekip sana göndereceğim
mustafa abi çok iyi olur bi göndersen resimleri adresim ozturedi@hotmail.com bekliyorum abi

herkeze teşeşkkür ederim çok sağolun bilgisayarım arızalı oldugu için resim koyamıyorum telefondanda yükleme yapamıyorum kısmet ise pazartesi yada salı resimleri koyucam işalllah

Birkac foto

IMG00223-20100918-2020.jpg

IMG00221-20100918-2017.jpg

IMG00224-20100918-2020.jpg

IMG00214-20100918-1944.jpg

slm ozan
feni muaye den geçtim resimlerini çektim en kısa zamanda resimleri sana ileteceğim

bekliyorum mustafa abi çok sevinirim

cj biraz ugraştırıyor yeni fotoları en kısa zamada yüklüycem çok zahmetliymiş helezon işi

ön denge kolları yatakları gelene kadar bizde aracın ön ve arka defransiyellerin martı bilyalarını degiştirdik ve sonrasındanda aracın kabus olan frenlerini dısk yaptık artık fren problemi kalmadı işler biraz yavaş gittigi için fazla resim yükleye miyorum kusura bakmayın

IMG00264-20100927-1900.jpg

IMG00265-20100929-1409.jpg

IMG00271-20100929-1638.jpg

IMG00270-20100929-1637.jpg

IMG00267-20100929-1520.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR