CJ Temizleme İşlemi Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,679
Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı

ozan merhaba kolay gelsin
fren sistemin çok güzel sonuç vereceğinden eminim çünkü biliyorsun aynı sistemi bende uyguladım ve tüvden geçtim
denge kollarını güzel düşünmüssün
bilmiyorum hangi aracı baz alarak uygulamaya geçtin senin aracın için benim fikrime göre difransiyel ile şase aralarına yatay olarak lastik burçlu tofaşın arka denge kollarına benzeyen her iki difransiyede uygulaman gerekiyor ,gerekiyor
biliyorsun cj: yüksek ,kısa, helezon , geniş lastik yola nasıl sığar bilmiyorum.
tekrar kolay gelsinnn.....

Etiketler

aracımızın işi bitti ve kupayı aracın üzerine koyduk ufak tefek işlerinden sonra aracı yürütücez kısmet ise taze taze resimler

IMG00452-20101021-1954.jpg

IMG00453-20101021-1954.jpg

IMG00455-20101021-1957.jpg

IMG00457-20101021-1957.jpg

dehşet olmuş
valla gözüm kaldı nazar boncuğunu unutmayın ozan bey :smiley:

Ozan bey kolay gelsin.
başından beri takipcinizim.çok güzel işler çıkarıyorsunuz.
öZellikle fren olayı.
benim cj 5 de fren problemi var.araç fren yapınca sağa sola çekiyor.
frenler tabiki kampana disk fren pahalı olduğu için değiştiremedim.kampana frenleri iyileştirme
konusunda bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.

Kampana fran sisteminde lastiklerdeki fren merkezlerini ve fren balatalarini orjinalleri ile degistirince hallolur . fren ayarini geri geri gidip ani fren yapin kayan lastigi gevsetin hepsini esit seviyeye getirdiginiz taktirde frenleriniz tamamdir.Kendiniz yaparsaniz hallolur.

kolay gelsin
istedin gibi olur insallah

hepimizin ortak derdi disk fren sen bunu cözmüşsün
kullanılan malzeme hakkında yardımcı olursan herkese bir faydası dokunur önve arkada kullanılan diskve klaper msla
gemlik teyim aracı görmek isterim

sonuda bitti artık gezme zamanı başladı 2 sonra tekrardan yıkanıp temizlendi :smiley:

IMG00461-20101023-2143.jpg

IMG00463-20101023-2144.jpg

IMG00466-20101023-2145.jpg

IMG00468-20101023-2145.jpg

IMG00471-20101023-2146.jpg

çok guzel oldu gule gule kulanın nası test etınızmı helezonlar nası rahat çalışıyomı

Tam bir Tank OLmuş,
GüLe güLe binin.
ÇamurLardan geçerken Videolarını ve resimLerini bekLİyoruz Aracın :smiley:

Hadi geçmiş olsun aracınız güzel oldu bol çamurlu günler olsun fotolarıyla videolarıyla birlikte...

Tesekur ederim cok sagolun. Cjnin arka saft acisi kurtarmadi araya mafsal takilicak. Nerden bula bilirim turkiyede varmidir acaba bikac yere sordum ama yok denildi sizlerin bildiginiz bi yerde var ise bilgi almak isterim herkese tekrardan tesekurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR