Cj Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,144

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Herkese selam lar
Yaklaşık 2 yıla yakın bir zaman dır gezenbiliri takip ediyorum Cj ler ile alakalı bütün konuları ilanları okuyorum ve çoçukluğumdan beri bir cj almak istiyorum 2 kere tam almaya niyetlendim .
ama birileri aklıma girip caydırdılar beni daha sonra pişman oldum tabi.
en nihayetinde tam istediğim renk ve tipde bir araç buldum sanırım ? yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Şimdiden

Teşekkürler.

GetAttachmenth.jpg

Etiketler
Ynt: Cj Yardım

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin temiz duruyor araç.
Güzel ve Hoş Görünüyor bi kaç detaylı fotoğraf daha ekleyebilirmisiniz ?

Teşekkürler.
ama daha almadım nasıl bir araç sizce
alınırmı.

tek bir fotoraf ile alınır veya alınmaz demek hiç sağlıklı olmaz . görüntü itibariyle iyi gibi duruyor ama daha çok ve detaylı foto olmalı ki en azından görüntüyle ilgili bi yorum yapabilelim. ayrıca aracın üzerinde bulunan parçalar ve aksesuarlar, nasıl toplandığı, mekaniği, motoru, fiyatı ,hiç bilgimiz yok.

bizlerden yardım istemişsiniz ama fikir yürütmemiz için sizinde bize yardım etmeniz lazım, ve cj sahibi olmayı bu kadar çok istiyorsanız çevrenizdekilerin dediklerine pek kulak asmayın, yoksa asla cj keyfini ssüremezsiniz. ;)

Bir kaç resim daha ekliyorum 11,5 isteniyor 3,8 motor lpg var mış
yardımlarınız için

Teşekkürler

big_246164529nw.jpg

big_24616452xyb.jpg

bu fiyat edermi
arac bütçemi aşmasına ragmen
ilk görüş de işte demiştim :eek:

ARAÇ MODELİ ESKİ , ÖN ÇERÇEVE BAĞLANTISINDAN BELLİ ....BU DURUMDA KANIMCA FİAT ÇOK YÜKSEK ....CJ DIŞ GÖRÜNÜŞE GÖRE ALINMAMASI GEREKEN BİR ARAZİ ARACIDIR...1986 SONU OLDUĞUNA GÖRE.....KABACA BELİRTMEK GEREKİRSE ÖNLER DİSK OLSUN AMA İLLAKİ BİR USTA GÖRSÜN....

motor içi ön panelinde fotorafları varsa eklermisin ve silecek motoru orjinal değil sanırım tam net gözükmesede

İlk resimle sonraki resimler arasında fark var ilk fotodaki resim bayağı parlak. Resim modifiye edilmiş olabilir. Sonraki resimlerde renkler oldukça mat. Resimlere aldanmayın. Fiyatı çok uçuk değil ama o fiyata biraz daha temiz olanları bulabilirsiniz. Şimdi CJ nin sezonu :smiley: Fiyatlar yüksek olabilir. Bunun peki üstünde besttop u var mı? Yoksa hiç girmeyin derim. Yaptırmaya kalksanız bile üst branda size 1 milyarı geçer. Arka koltuk da yok. Silecek ve silecek motoru tuhaf görünüyor. Frenler disk mi, elektronik ateşleme var mı, bunları da bilmek lazım... Saygılar...

Gökhan bey firenler disk değil bildiğim kadarı ile
bestop var
Galiba haklısınız cj sezonu yaz geldiği için fiyatların yüksek galiba yaz sonunu beklemek benim için en uygunu olacak çünkü cj leri gerçekten seviyorum ve
aldığım araç tan sorun yaşar sam gerçek ten çok soguyacagımdan .
biraz daha bekliyeceğim sanırım ?

Bencede acele etmeyin. Düzensiz bir araç alıp uğraşmaktansa derli toplu bir araç alın başınız ağrımasın. ben 2 yıl önce yapılı olarak almıştım çokta memnunum ufak tefek problemler harici sıkıntı çıkarmıyor...

Panzerci' Alıntı:
Bencede acele etmeyin. Düzensiz bir araç alıp uğraşmaktansa derli toplu bir araç alın başınız ağrımasın. ben 2 yıl önce yapılı olarak almıştım çokta memnunum ufak tefek problemler harici sıkıntı çıkarmıyor...

en iyisi.

merhaba
formda belki firmamızla ilgili ve yazdığımız yazıları okumuş olabilirsiniz.jeep konusunda tam 38 yılımız geçti maslak ve taksimde yedek parça mahazalarımız var ,resimde görünen araç ise benim müşterim benden jeep yedek parçaları alır,fakat araç sahibini çıkartamıyorum.bana aracı satan kişinin adını verirseniz size araçla ilgili tüm bilgileri söyleyebilirim.

Ulus Otomotiv - Mustafa Çakır
0212-3284013 - 0555-5335800

Evet tanıyorum sizi bir çok keç sanayideki dükkanınız önünden geçtim
arka sokaklarda oynayan cj
bilginiz varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR