Cj Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,144
Ynt: Cj Yardım

ayazağa' Alıntı:
Evet tanıyorum sizi bir çok keç sanayideki dükkanınız önünden geçtim
arka sokaklarda oynayan cj
bilginiz varmı

evet şimdi hatırladım ,almadan önce bana aracı son bir kez görmem için getirebilirseniz,her ikinizinde arasını bulur ,benimde dilim döndüğünce sizlere bir şeyler söylerim,ayrıca buradan bir dahageçerseniz ,bir çay molası için bana uğrayın. ;D

Ulus Otomotiv - Mustafa Çakır

Etiketler

araç bir zamanlar arka sokaklar dizisinde oynayan araç. kesinlikle almaya değmez. yanlış yapmayın.

Birazdaha bütçe arttırın yapılı bir araç alın...Muaynesi tüpü işli olsun...

78-79 model alırsanız 4.2cc önler diks frenli bir araç olur...Şanzumanlar 3 ileri sağlamdır...

Şapkalı aksları,elektronik ateşleme,hidrolik direksiyon,bestop orjinal tente kaloriferi çalışır durumda motoru sağlıklı bir CJ arayın bence...Rengine süsüne püsüne bakmayın onlar kolay iş zevke göre yapılabilir...

Selamlar... ;)

Doğru söylüyorsun hasan hocam
kışı bekliyeceğim zaten bakalım .

Burdan herkese seslenıyorum 16 yasındayken bulasmıs hastalıklı kardesınıze acil toplanmaya hazıır CJ5 lazım 8-10.000 arası olabilir.Motorunu sansuzmanını söküp atıcam isterse bırakabilirim orda motorunu beklıyorum cevaplarınızı

SaygınOzdemir' Alıntı:
Burdan herkese seslenıyorum 16 yasındayken bulasmıs hastalıklı kardesınıze acil toplanmaya hazıır CJ5 lazım 8-10.000 arası olabilir.Motorunu sansuzmanını söküp atıcam isterse bırakabilirim orda motorunu beklıyorum cevaplarınızı

Sen böyle her topiğe aynı şeyleri yazıp milletin zamanına saygısızlık yaparsan ne cj, ne de alacağın cj için teknik destek alabilirsin.
CJ arıyorum diye bir topik aç, sonra otur yanıt bekle.

Biraz daha dikkat lütfen.

haklısınız saygısızlık oldu resmen özür dilerim aracımı aldım ama bu sekılde sızlerı rahatsız etmek ıstemedm yeni üyelik ve gençlik ateşime bağıslasyın bundan sonra böyle olmıcak :smiley: uyarınız ıcın cok teşekkurler saygılar :smiley:

SaygınOzdemir' Alıntı:
haklısınız saygısızlık oldu resmen özür dilerim aracımı aldım ama bu sekılde sızlerı rahatsız etmek ıstemedm yeni üyelik ve gençlik ateşime bağıslasyın bundan sonra böyle olmıcak :smiley: uyarınız ıcın cok teşekkurler saygılar :smiley:

Aracını iyi günlerde, kazasız belasız kullan.
Hayırlı olsun.

Sevgiler

Çok teşekkur ederım ne demek sevgıler benden teekrar saygısızlığımdan dolayı özür dilerim
İyi günler saygılar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR