özgürçırak
Ana Kamp
cj aşkı

nazifayvazoglu' Alıntı:Hasta yatağa düşmüşse hoca çağırmak lazım.![]()
![]()
![]()
Hasancığım doğru diyorsun. Yakışır yakışmasına da;Ben araç alırken kendimi düşünerek almam kesinlikle.Benimle birlikte yolculuk edenlerinde benim kadar rahat etmesi lazım kıriterlerimde.Yani öndeki rahat otururken arkadakilerin sıkış pıkış binmemesi lazım.Yolcu inip binerken öndekini rahatsız etmemesi lazım.Birlikte serinleyip,birlikte ısınmamız lazım.Yani senin anlayacağın benim standartlarıma uyan araç;hasanfb' Alıntı:Nazif abi bakıyorumda nerde bir CJ başlığı sen orada abi...Yakışır valla sana...İstersen buluruz sanada güzel bir CJ..
Virüs,aşk,bağımlılık gibi kelimeler cümleler artık tarz değiştirdi....Bunlar kullanılınca CJ çıkıyor meydana artık...Nedense sadece CJ lerde var bu terimler CJ kullanıcıları söylüyorlar aradaki bağ kuvvetli... ;D Tabi önemli olan zoru başarmaktır...
![]()
Çooook çalışmam lazım Çoookkk.Önce 5.2 ZJ alayım sonra CJ . ;D ;D ;Dhasanfb' Alıntı:Abi CJ-8 lasız sana ozaman klimalıları var konfor desen süper...Müzik tesisatı için bir dünya yer...Üstü sac kabin...Komple açabilirsin yada sanruf açılabilir ;D
Arka kapısıda var abi...
CJ tabiki keyf aracı kesinlikle 2 ci bir araç lazım herdurumda...![]()
O senin güzelliğin.hasanfb' Alıntı:güzel insanlara hersey yakisir![]()