Cj3 ve Takla :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,787

Etiketler
takla
Ynt: Cj3 ve Takla :smiley:

beatrix' Alıntı:
cagri_ali' Alıntı:
Ayazağa ;D

NEW AYAZAĞA

Bodrum' da, özellikle Turgutreis' te kürt kökenli vataşlarımıza Doğu Amerika' lılar deniyor. Çok komik. Heh heh. Kendileride öyle ıusöylüyo. Nerelisin diyorum. Diyarbakırlıyım demiyor. Amerikalıyım, Doğu Amerikalı diyor. Heh....

ya arkadaşlar özürdilerim yeni üyeyim nereye yazcağıma karar veremedim ben bir cj5 alcam araba herşeyiyle çok temiz içinden dışına motorundan elektrik tesisatına kadar yep yeni yapılmış bi araç ama bana dedilerki cj5 ler en ufak bişeyde takla atıyor dediler oysaki ben askerde landrover şöförüydüm ordan hatırladığım kadarıyla bu tarz jeepler 45 derece eğime kadar rahatlıkla gidebiliyorlar yardımcı olurmusunuz bu söylenenler doğrumu yada araçımı aldığımda onu bu durumdan kurtarmak için neler yapmalıyım.

not : değiştirmem gereken yada ekletmem gereken parçalar nelerdir

zindani' Alıntı:
ya arkadaşlar özürdilerim yeni üyeyim nereye yazcağıma karar veremedim ben bir cj5 alcam araba herşeyiyle çok temiz içinden dışına motorundan elektrik tesisatına kadar yep yeni yapılmış bi araç ama bana dedilerki cj5 ler en ufak bişeyde takla atıyor dediler oysaki ben askerde landrover şöförüydüm ordan hatırladığım kadarıyla bu tarz jeepler 45 derece eğime kadar rahatlıkla gidebiliyorlar yardımcı olurmusunuz bu söylenenler doğrumu yada araçımı aldığımda onu bu durumdan kurtarmak için neler yapmalıyım.

not : değiştirmem gereken yada ekletmem gereken parçalar nelerdir.

bu konuyu yeni bir başlıkla yine jeep bölümünde açarsanız sorularınıza yanıtlar bulabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR