cj5 4200 a

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan önerözer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,900

önerözer

Yeni Üye
merhabalar abilerim kardeşlerim internette cok hoşuma giden bir cj gördüm 4200 cc cok yakışıklı yakıtı fazla biliyorum ama bi zaman binip az yakan bi motor atıp binilir diye düşünüyorum amacım offroad daha önce cj5 e 1800 cc ye lada nissan terrano gibi araçlarım oldu sizce 4200 cj beni çok üzermi yakıtını azalta bilirmiyim

Etiketler

Ynt: cj5 4200 a

önerözer' Alıntı:
merhabalar abilerim kardeşlerim internette cok hoşuma giden bir cj gördüm 4200 cc cok yakışıklı yakıtı fazla biliyorum ama bi zaman binip az yakan bi motor atıp binilir diye düşünüyorum amacım offroad daha önce cj5 e 1800 cc ye lada nissan terrano gibi araçlarım oldu sizce 4200 cj beni çok üzermi yakıtını azalta bilirmiyim
bence vitara,jimny,niva gibi araçlara yönelin...

değilmi günahlarımızın arasına birde cj5 sıkandalı eklemeyelim zaten sürekli binmeyeceğim ama kendime hakim olamam sanıram zevki bambaşka biliyorum çünki o zamn cj yi seve yakıtına katlanır diyelim

bence sen şimdilik girme bu işe, ben tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum düzgün cj bulmak zor uygun fiyatlı düzgün sanıyorsun bilmiyorsan kakalıyorlar sana dandik araçları aman diyeyim... ben ettim sen etme ;D

arkadaşım kapında aslan besliyorsan yiyeceğini hesap etmeyeceksin.Arazide keyfini çıkartırsın

zaten güzel şeylerin pahası fazla olur bunu biliyorum ancak hangi araca yönelsem diye bi fikirlerinizi alayım dedim maşşallah özlü sözler ve deyimlerle dövüyonuz adamı valla :D katılıyorum bencede daha modelli bir araca binmek daha mantıklı daha önce bindim aracı tanırım ama oda bana çok sorun cıkarttı tavsiyeniz hangi araç peki sizce hangi araca para verilir

önerözer' Alıntı:
zaten güzel şeylerin pahası fazla olur bunu biliyorum ancak hangi araca yönelsem diye bi fikirlerinizi alayım dedim maşşallah özlü sözler ve deyimlerle dövüyonuz adamı valla :D katılıyorum bencede daha modelli bir araca binmek daha mantıklı daha önce bindim aracı tanırım ama oda bana çok sorun cıkarttı tavsiyeniz hangi araç peki sizce hangi araca para verilir
az yakan arıyorsunuz, suzuki vitara yada jimnye yönelebilirsiniz bu araçlar az yakar ama litre hesabı az yakar yoksa benzin 4.37 tl oldu :mad:

OFFROAD bir yaşam tarzı hobi keyiftir.Keyfin bedeli olmaz. ne yakacak diye düşünerek ne keyif alabilirsin ki? ya ufak bişey al ufak yerlere tırman yada al CJ yi heryere tırman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri