Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir dönem bende bu konuyu araştırmıştım fakat sonuç alamamıştım..Ankara sanayisi bu konuda birikim yapıyor sanırım.O taraflarda bir araştırma yapın isterseniz..
Hüseyin bey boşuna ankara,ya gelmeyin hurdacılar adamı resmen gerdiriyor en basiti bir hafta olmadı benim aracın direksiyon kutusunu aldım hurdacıdan 300 tl gerisini varın siz düşünün kenarda köşede kalmış araçları bulun daha karlı olur
bir arkadaşımda hurdaya ayrılmış bir cj5 var...Parçalayıp satalım dedim bir kaç defa ama kabul etmedi...Galiba komple satacak plaka ruhsat felan hiçbir evrağı yok...Ama çalışır ve yürür durumda... 4 çekeri çalışmıyor...şanzuman ve motordan yağ kaçakları var...İsteye olursa telden arayabilir... 0554 514 10 33 Onur ben....