Arkadaşlar merhaba, siteyi birkaç gündür takip ediyorum. Çok faydalı paylaşımlar var. Ben Antalya'da yaşıyorum, günlük kullanım ve hafta sonu gezileri için cj5 araç bakıyorum. Birkaç araç buldum fakat sizinde tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Birde Antalya'da cj5 aracı baktırabileceğim iyi bir servis varmı?
Not: En son baktığım aracın linkini veriyorum. inceleyip fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-1979-model-cj5-30348336/detay
İlk cj deneyimim olacak. uzun süredir istediğim bir araç fakat daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum. sizin gibi cj leri iyi tanıyan arkadaşlardan alacağım tavsiyeler çok faydalı olacaktır.
aracı bugün gördüm, kaportada, motorda, yürüyen aksamında bir sorun gözükmüyor.Yarında kontrol ettirmek için sanayiye götüreceğim. Ahmet ustanın telefonunu göndermeniz çok iyi oldu bende nereye götürsem diye düşünüyordum. özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı?
cj ler güclü agresif ve kaslı araclardır . ve üstüne bindiyinizde kendiniri imparator gibi hissetmenizi saglar ama biraz masraflı araclardırda tabi yaslarına göre. yinede . yaslı kurtlar herzaman daha saglam ve dayanıklıdır. ama düsündüyün rakamlara orada bulman biraz güc istanbulda olsaydı cok güzel makineler bulurduk sana.
iyi makineler varsa istanbula gelebilirim. hatta 10 gün sonra gelicem İstanbul'a varsa iyi bir araç biraz daha bekleyebilirim almak için (bir an önce alıp bende o zevki tatmak istiyorum )
Çok aceleci olmak istemesemde bir an önce cj sahibi olmak istiyorum. bir link daha ekliyorum inceleyip fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-1978-model-jeep-cj5-acil-satilik-30124272/detay
Arkadaşlar ilk verdiğim linkdeki aracı bugün ahmet ustaya götürdük, aracı toplayan zaten kendisiymiş aracın motoru yürüyen aksamı ve boyasında hiçbir sorun olmadığını aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. Alınıp sorunsuz bir şekilde binilebilecek bir araç gibi gözüküyor. Jant lastik vs. gibi özel zevkler dışında biir masrafı yok gibi. Sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
Arkadaşlar ilk verdiğim linkdeki aracı bugün ahmet ustaya götürdük, aracı toplayan zaten kendisiymiş aracın motoru yürüyen aksamı ve boyasında hiçbir sorun olmadığını aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. Alınıp sorunsuz bir şekilde binilebilecek bir araç gibi gözüküyor. Jant lastik vs. gibi özel zevkler dışında biir masrafı yok gibi. Sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
bende baktım araca dostum. ama arkadasında dediyi gibi 6 silidir motor.4000 ustundedir ve bayagı bir yakıt . sorunun olacaktır . aslında orjinallik güzel ama gündelik kullanıcaksan sana cok tuzluya gelir bi dizel ve gösterisli bisi düsünüyosan acele etme derim bi istanbula gel bence burada sana daha iyi araclar bulabiliriz . yinede sen bilirsin ama ben acele etme derim . daha kaslı bişi mutlaka buluruz