Cj5 almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engintdk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,885

engintdk

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, siteyi birkaç gündür takip ediyorum. Çok faydalı paylaşımlar var. Ben Antalya'da yaşıyorum, günlük kullanım ve hafta sonu gezileri için cj5 araç bakıyorum. Birkaç araç buldum fakat sizinde tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Birde Antalya'da cj5 aracı baktırabileceğim iyi bir servis varmı?

Not: En son baktığım aracın linkini veriyorum. inceleyip fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-1979-model-cj5-30348336/detay

Etiketler

Ynt: Cj5 almak istiyorum

servis bakımından antalya da Ahmet usta var ona gidin size yarıdmcı olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0

bu linke bakmanız yeterli olur

verdiğiniz linkde cj6 şanzımanı arazide zayıf kalır diye düşünüyorum cj5 lerde orjinalinde 3 ileridir bu araca bi bakmak lazım

bu ilk cj nizmi olucak daha önce hiç cj deneyiminiz oldumu cj nazlı bir araçtır ve diğer konfurlu araçlara benzemez böbrek taşı fln bırakmaz

İlk cj deneyimim olacak. uzun süredir istediğim bir araç fakat daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum. sizin gibi cj leri iyi tanıyan arkadaşlardan alacağım tavsiyeler çok faydalı olacaktır.

aracı bugün gördüm, kaportada, motorda, yürüyen aksamında bir sorun gözükmüyor.Yarında kontrol ettirmek için sanayiye götüreceğim. Ahmet ustanın telefonunu göndermeniz çok iyi oldu bende nereye götürsem diye düşünüyordum. özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı?

:D cj ler güclü agresif ve kaslı araclardır . ve üstüne bindiyinizde kendiniri imparator gibi hissetmenizi saglar :D ama biraz masraflı araclardırda tabi yaslarına göre. yinede . yaslı kurtlar herzaman daha saglam ve dayanıklıdır. ama düsündüyün rakamlara orada bulman biraz güc istanbulda olsaydı cok güzel makineler bulurduk sana.

iyi makineler varsa istanbula gelebilirim. hatta 10 gün sonra gelicem İstanbul'a varsa iyi bir araç biraz daha bekleyebilirim almak için (bir an önce alıp bende o zevki tatmak istiyorum :smiley: )

bence acele etme bulduğun ilk aracın hemen üstüne atlama vaktin varsa içine sinen bi şey al derim ben

Çok aceleci olmak istemesemde bir an önce cj sahibi olmak istiyorum. bir link daha ekliyorum inceleyip fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-1978-model-jeep-cj5-acil-satilik-30124272/detay

Araç dışdan orjinal gibi duruyo ama bi alt takımlara motor durumuna hepsine bakmak yakından görmek lazım

araç özelliklerini yazarken 6 silindir 2500 hayatta öle bi şey olmaz 6 silindir ise 4.2 motor vardır tabii üzerinde orjinal dışında bi motor

yoksa ruhsatta vergiden düşmek için 2500 yazar genelinde.dış görünüşü sizi aldatmasın dışı güzel ama mekanik yapısı boş olabilir ustanıza

baktırmadan cj almayın yada kendiniz anlıyosanız dikkatli ve aceleci olmayın derim ben iyi günler

Arkadaşlar ilk verdiğim linkdeki aracı bugün ahmet ustaya götürdük, aracı toplayan zaten kendisiymiş aracın motoru yürüyen aksamı ve boyasında hiçbir sorun olmadığını aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. Alınıp sorunsuz bir şekilde binilebilecek bir araç gibi gözüküyor. Jant lastik vs. gibi özel zevkler dışında biir masrafı yok gibi. Sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

engintdk' Alıntı:
Arkadaşlar ilk verdiğim linkdeki aracı bugün ahmet ustaya götürdük, aracı toplayan zaten kendisiymiş aracın motoru yürüyen aksamı ve boyasında hiçbir sorun olmadığını aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. Alınıp sorunsuz bir şekilde binilebilecek bir araç gibi gözüküyor. Jant lastik vs. gibi özel zevkler dışında biir masrafı yok gibi. Sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Kendi fikrimce şu dakkadan sonra bana düşücek bi laf yok sanırım Ahmet usta topladıysa sorunsuz binersiniz iyi günler

bende baktım araca dostum. ama arkadasında dediyi gibi 6 silidir motor.4000 ustundedir ve bayagı bir yakıt . sorunun olacaktır . aslında orjinallik güzel ama gündelik kullanıcaksan sana cok tuzluya gelir bi dizel ve gösterisli bisi düsünüyosan acele etme derim bi istanbula gel bence burada sana daha iyi araclar bulabiliriz . yinede sen bilirsin ama ben acele etme derim . daha kaslı bişi mutlaka buluruz :smiley:

bu da benim arac ilk resim gecen yaz ikincisi bu kıs yeniden ön tanpon ve mekanik aksam modfye edildi .

yaz.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR