KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhabalar;
Öncelikle 5 6 aydır siteden ve sitedeki değerli abilerimizden birçok bilgi edindim fakat daha çok öğreneceğimiz konu var . Jeep CJ5 hastalığına offroad tutkunluğuna kapıldım artık virüs bulaştı
Aranıza katılmak için temiz 79 veya sonrası cj5 kesmede olabilir standart ve orjinalliği bozulmamış bir cj5 arıyorum.standart bir cj5 olarak olursa ii olur
4.2 C motor,disk fren,elektronik ateşleme,4 ileri şanzuman,hidrolik direksiyon(çok şey istedim) Sizlerin yardımını bekliyorum en uygun fiyata güzel bir araç almak için sabırsızlanıyorum ilginize şimdiden teşekkürler.
Merhaba Hasan;bizde bir cj5 var.İstediğin tüm özellikler ve artıları.Ay sonuna kadar satılmazsa tekrar değişikliklere başlayacağız.İstersen bir bak bütçeni ayarlarsan görüşelim 15000 istiyoruz ama gene de bir şeyler yapılabilir.Kolay gelsin.
Birde neden cj-7 biliyormusun. İmkanların elverirde ileride yükseltip büyük lastik takmak istersen. Cj-7 bu tip modifikasyonlara daha uygun. Daha az problemle karşılaşıyorsun. Şu an ki aklım olsa cj-7 alırdım.
Tecrübelerin kesinlikle doğruyu söylüyordur göktuğ abi bakalım istanbulu altına üstüne getiricem belki garajda belki sokakta belkide sitedeki üyelerden bulucaz olmadı maslak sanayi veya ankaraya gidicez rauf ustaya :
Merhaba Hasan;bizde bir cj5 var.İstediğin tüm özellikler ve artıları.Ay sonuna kadar satılmazsa tekrar değişikliklere başlayacağız.İstersen bir bak bütçeni ayarlarsan görüşelim 15000 istiyoruz ama gene de bir şeyler yapılabilir.Kolay gelsin.
Resimlerini ekteki sitede bulabilirsin.Araç Antalya da köpeğimizi kaybettiğimiz için binmek istemiyordum ama senin gibi seven biri almazsa sanırım artık durmaktan bozulmasın diye binmeye başlayacağım.Hiç bir eksiği yok.Cj7 kasalı,tüpü müpüde yok.
http://www.sahibinden.com/ailece_kullanilabilecek_guzel_bir_aracWQQaXQQ4823329WQQpXQQdisplayitem bir bak haberleşiriz.Eğer detaylı bilgi istersen cepten de arayabilirsin 05423447062
Teşekkürler ilana baktım daha önce fakat irtibata geçmedim yarın ararım olmadı fakat motor hacmini dusuk yazmıslar sanırım + modelıde net öğrenmek gerekıiyor gezenbilirde 76 model sahibinde 79 yazıyor....
Valla onları tam bilmiyorum ama Trabzon'da yaşadığım için arkadaşla tanıştık ve arabasıyla hayli ilgilenen bir arkadaş...
Belki istediği fiyatı harcamıştır aracına. Görürsem söylerim bilgilerini doğrular...
MRB HASAN BEY EVET ARAÇ 76 MODEL BİR YANLİŞLIK OLMUŞ ARAÇIM ŞUAN MASRAFSIZ DURUM DA.RESİMLER BİRAZ KÖTÜ ÇIKMIŞ ALTINI FALAN KOMPLE BOYATTIM ZATEN.ÜZERİNDE 6 SİLİMDİR CJ8 MOTORU VAR VİNÇ FAAL,ÇOK FAZLA KULLANMA FIRSATIM OLMADIGINDAN SATIYORUM 2 YILDIR BENDE 6-7 KEZ GEZİ AMAÇLI ANÇAK KULLANA BİLDİM.GERÇEKTEN DOSTA GİDEBİLECEK BİR ARAÇ.GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE
MRB HASAN BEY EVET ARAÇ 76 MODEL BİR YANLİŞLIK OLMUŞ ARAÇIM ŞUAN MASRAFSIZ DURUM DA.RESİMLER BİRAZ KÖTÜ ÇIKMIŞ ALTINI FALAN KOMPLE BOYATTIM ZATEN.ÜZERİNDE 6 SİLİMDİR CJ8 MOTORU VAR VİNÇ FAAL,ÇOK FAZLA KULLANMA FIRSATIM OLMADIGINDAN SATIYORUM 2 YILDIR BENDE 6-7 KEZ GEZİ AMAÇLI ANÇAK KULLANA BİLDİM.GERÇEKTEN DOSTA GİDEBİLECEK BİR ARAÇ.GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE