CJ5 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: CJ5 Arıyorum

Bu arada cj7 yada cj6 larada bakar oldum araştırmalar rahat oldukları yönünde bi baskı var bagaj olsun yolcu olsun yol güvenliği olsun artıları olan sınıf diyorlar bakalım araştırmaya devam ediyoruz....

Etiketler

bence cj 7 en azından kapısı rahat ve lpg taktırırsan bolaca yerın olur arka koltugun havada kalmaz

virüs sanada iyiden iyiye bulaştı geçmiş olsun bende satmaktan vazgectım bugun sanayıye goturdum sagına soluna baktırdım bıraz para harcadım getırdım. artıık psikopatlastım para harcamak acı vermıyo zevk verıyor

Hayırlısı olsun ozanyur güzel bir karar vermişsin senin cjde çok iyi duruyor rengide çimen yeşili sendende çamurlu resimler videolar bekliyoruz
Bu arada bende araştırmaya devam ediyorum piyasayı bu sayede şimdiden baya bilgi topladım esnaf abilerimiz olsun sizler olsun + duruma geçtim benim için sizde araştırmaya devam ederseniz sevinirimn almışken güzeli özeli bize yakışanı olsun...

Uzun zamandır birşey yazamadım anadolu yakasını ve satılık olan birçok araç inceledim pazar sabahı kadıköyde bir cj7 sahibi ile buluşacağım gezenbilirin sayesinde cj almadan birçok bilgi edindim... istediğim gibi bir jeep olursa anlaşabilirsek aranıza jeeple dönmek istiyorum Şimdiden içim kıpır kıpır ;D

hasanfb' Alıntı:
Herkesin emeğine sağlık...JEEP CJ-7 alınmıştır... detayları daha sonra aktaracağım....
Not:Konu Kilitlenebilir....

hadi hayırlı olsun fotolarını bekliyoruz garaj bölümüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...