KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada cj7 yada cj6 larada bakar oldum araştırmalar rahat oldukları yönünde bi baskı var bagaj olsun yolcu olsun yol güvenliği olsun artıları olan sınıf diyorlar bakalım araştırmaya devam ediyoruz....
virüs sanada iyiden iyiye bulaştı geçmiş olsun bende satmaktan vazgectım bugun sanayıye goturdum sagına soluna baktırdım bıraz para harcadım getırdım. artıık psikopatlastım para harcamak acı vermıyo zevk verıyor
virüs sanada iyiden iyiye bulaştı geçmiş olsun bende satmaktan vazgectım bugun sanayıye goturdum sagına soluna baktırdım bıraz para harcadım getırdım. artıık psikopatlastım para harcamak acı vermıyo zevk verıyor
Hayırlısı olsun ozanyur güzel bir karar vermişsin senin cjde çok iyi duruyor rengide çimen yeşili sendende çamurlu resimler videolar bekliyoruz
Bu arada bende araştırmaya devam ediyorum piyasayı bu sayede şimdiden baya bilgi topladım esnaf abilerimiz olsun sizler olsun + duruma geçtim benim için sizde araştırmaya devam ederseniz sevinirimn almışken güzeli özeli bize yakışanı olsun...
Uzun zamandır birşey yazamadım anadolu yakasını ve satılık olan birçok araç inceledim pazar sabahı kadıköyde bir cj7 sahibi ile buluşacağım gezenbilirin sayesinde cj almadan birçok bilgi edindim... istediğim gibi bir jeep olursa anlaşabilirsek aranıza jeeple dönmek istiyorum Şimdiden içim kıpır kıpır ;D