Merhabalar cj5 in koltuklarini yenilemeyi planliyorum deri kapliyayim mi diyorum acaba daha uygun bir kumas varmidir veya deri iyimidir?Fiyatta onemli tabi?
bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..
bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim..
bulunduğum ilde çıkmacılar o kadar teferruatlı çalışmıyorlar sordum ellerinde yok zaten..birde muayeneden emniyet kemeri için bir kural varmı..yarış koltuklarındaki gibimi olması lazım yani çok noktadan bağlantılı filan kafa karıştırıcı bir durum ..
arkadaşım ne yaparsan yap deri yap.bende cj ye uygun koltuklar var uygun yollu gönderebilirim.deri kaplama.görsellik olarak beni tatmin etmiyorlar.beyaz deri.ben onları söküp yerlerine spor koltuk atacağım monza.sana uyarsa yardımcı olmak isterim.resim istersen mesaj yaz ben sana gönderirim.
arkadaşım ne yaparsan yap deri yap.bende cj ye uygun koltuklar var uygun yollu gönderebilirim.deri kaplama.görsellik olarak beni tatmin etmiyorlar.beyaz deri.ben onları söküp yerlerine spor koltuk atacağım monza.sana uyarsa yardımcı olmak isterim.resim istersen mesaj yaz ben sana gönderirim.
ya ben söktüm koltukları yerlerine spor koltuk aldım.ama baktım cj ye takmaya değmeyecek bir koltuk.birde kargosu 150 tl tutuyor.150 kargoya verecene spor koltuk alırsın bence.içime sinmedi benim hoş değil koltuklar.
Mümkün olduğu kadar en ince olan modeli seçmeye çalışın. çünkü mesafe zaten dar olduğu için bu konuya özenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.Tecrübe ile sabittir