cj5 koltuklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersin3461 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,073

ersin3461

Yeni Üye
Yer
istanbul
Merhabalar cj5 in koltuklarini yenilemeyi planliyorum deri kapliyayim mi diyorum acaba daha uygun bir kumas varmidir veya deri iyimidir?Fiyatta onemli tabi?

Etiketler
Ynt: cj5 koltuklar

Koltuklarınız oturma pozisyonu iyi ise hatta bestop koltuk ise bestop ile yenilemenizi tavsiye ederim...

Deri temizlik açısından iyidir bol bol çamura giriyor iseniz...Günlük olarak maliyeti düşürmek isterseniz kumaş düşünün...

bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..

andromeda80' Alıntı:
bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..

CJ-5 lerde kasası ince hatlı koltuklar tercih edin.Bulabilirseniz bestop olsa çok daha iyi olur...

İnternetten araştırın satanlar vardır aracınıza uygun.Yada döşemecilere bakacaksınız...

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim..
bulunduğum ilde çıkmacılar o kadar teferruatlı çalışmıyorlar sordum ellerinde yok zaten..birde muayeneden emniyet kemeri için bir kural varmı..yarış koltuklarındaki gibimi olması lazım yani çok noktadan bağlantılı filan kafa karıştırıcı bir durum ..

arkadaşım ne yaparsan yap deri yap.bende cj ye uygun koltuklar var uygun yollu gönderebilirim.deri kaplama.görsellik olarak beni tatmin etmiyorlar.beyaz deri.ben onları söküp yerlerine spor koltuk atacağım monza.sana uyarsa yardımcı olmak isterim.resim istersen mesaj yaz ben sana gönderirim.

zeynelyesilbas' Alıntı:
arkadaşım ne yaparsan yap deri yap.bende cj ye uygun koltuklar var uygun yollu gönderebilirim.deri kaplama.görsellik olarak beni tatmin etmiyorlar.beyaz deri.ben onları söküp yerlerine spor koltuk atacağım monza.sana uyarsa yardımcı olmak isterim.resim istersen mesaj yaz ben sana gönderirim.

Deri olmassa olmazimiz zaten.. İlginize tesekkur ederim mesaj yolladim

ya ben söktüm koltukları yerlerine spor koltuk aldım.ama baktım cj ye takmaya değmeyecek bir koltuk.birde kargosu 150 tl tutuyor.150 kargoya verecene spor koltuk alırsın bence.içime sinmedi benim hoş değil koltuklar.

Mümkün olduğu kadar en ince olan modeli seçmeye çalışın. çünkü mesafe zaten dar olduğu için bu konuya özenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.Tecrübe ile sabittir:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.