Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var
öncelikle siz saygıdeger abilerim benden yorumlarınız esirgemediğiniz için hepinize cok tsekkur ederim gercekden.
sayenizde cj hakkında bi ço sey ögrendim ve daha bi anslıkopedi ögrenmem gerektiğinin de farkındayım.
dediğim seylerde birazcık yanlş anlaşıldım galıba. ben muhendısım yaparım derken yani. hıc bı muhendıs motor tamırı yapamaz yaparım dıyennde muhendıs olarak alnını karışlarım
acıkcası benım dusuncem soyle;
18 19 bın bırıktırmek dense 10 11bıne motoru şasesi kaportası saglam bişi bulabılırsem! alıyım.
tentesı bestop degıl mı? olsun elımdekı ıdare etsın parası bırıkınce alırım en azından ıstedıgım renk olur.
boyası kotumu? olsun 3 4 ay ıdare etsın mat sıyah yaptırırız
acıkcası bırazda kendı ıstedıgım gıbı olsun dıye bu sekılde dusunuyorum lakın;
bazı abılerımde rastladıgım baslıklarda, hıc ugrasmayın. bıraz daha bırıktırın toplanmıs bır cj alın basınız agrımasın, madem keyfını surucem dıorsun dıye onerılerde bulunmus. bu baglamda benım de kafam karısmamıs degıl acıkcası
yani hemen bugun araca kavusmaktansa bekle 6 7 ay daha 17 18 19 a belkı 4 4 luk olmaz ama en azından bas agrıtmaz bişi al
yınede kendı yaptıgımı sevıorum yyyaaa
mesela 18 bıne snu buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-acil-shark-goz-alici-bir-cj-5-139239988/detay
muhtemelen yakıt konusunda samimiyetsizlik var
ama 11 e masraflı alacagına 18 e boyle al mantıgı da yatıor kafama ne yalan solıyım. tabıkı bı ustayla gıdıp motora şaseye baktırmak lazım (bnuda sizlerden ogrendım)
vel hasıl yıne sızın tavsıyelerınız dınleyıp acele atmıcem. daha jeepsiz bir sekılde forumda cok dolasıcam anlıyacagınız