cj5 Şanzuman aranıyor!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adrenalinline Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,656

adrenalinline

gitmek istediğin yerde değil ait olduğun yerdesin.
Yer
Gezenlerbilir
Merhabalar tanışma sayfası açmıştım foruma da yeni üyeyim 1974 model CJ 5 sahibiyim geçen gün şnzımanından ses gelmeye başladı 1. ve 3. v.teslerde zaten 3 ileri şanzıman kullanıyordum.Servis şanzıman yağını akıttığını şanzımanın hasar gördüğünü söylüyor..Bana 74 CJ5 şanzımanı lazım yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı günler

Etiketler
Ynt: cj5 Şanzuman aranıyor!!

74 model cj şanzumanına kolay kolay bişey olmaz öncelikle onarımını yapabilecek bi usta araştırması yaparsanız daha avantajlı olur
Arka diferansiyeliniz dana44 (iyi)
ön dana 30 olsa gerek
arazi şanzımanınız dana20 dir muhtemelen
ana şanzıman t14 ise 1. ve 2. vitesinizde CJ yürümez biraz rahatsızdır, T15 ise işinizi görür nasıl anlaşılır derseniz.. ya kodlarına bakın
şehir semt hakkında bilgi verirseniz daha fazla yardım alırsınız

4 ileri enter şanzumanı al arazi şanzumanına adepde ettir ömürboyu kullan selamlar. ogun .

sanki bu konu daha öncede vardı gibime geldi ama kısa özü şu yeni şanzıman almanıza gerek yok söküp yollayın orda yapacak kimse tamir edip yollayalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR