KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hakan abicim 5 defa baktım fotolara bak bak doyamıyo insan şuan hadi gidelim deseniz giderm=)buarada sevtap abla man of the match yani tebrik ediyorum çok güzeldi ama engüzeli gülerken direksiyonu bırakıp çalılara girmesi tabii=)
Hakan'cığım yaptığın güzel jest ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,sen harika bir insansın.resimlerin herzamanki gibi birbirinden nefis.
Mert ve Mustafa komutan sizin de güzel dileklerinize çok teşekkür ediyorum.
Hakan ellerine sağlık.Yine harikalar yaratmış'sın.Şunu anladım gezi hakansız olmaaaaaaaaaz.
Diğer arkadaşlar alınmayın sakın,hepiniz'in yeri farklı iyki varsınız. Recep abi doğum günün kutlu olsun
sormrsı ayıp olmasın yaş kaç.? 38 mi ?
Tebrikler, resimler çok başarılı olmuş, yaşadıgınız heyeceanı güzelikleri bizlerede aynen aktardınız, uzun uzun ve keyifle baktım geçişler, araçlar, agır arazi, çamur, kamp fotoları.süper olmuş..ellerinize sağlık.CJ buradan bile testi geçti..
Hakanım sana diyecek birşey bulamıyorum,fotolar konuşuyor zaten...Co-pilotum olman beni gezinin en şanslı pilotu yapıyor amma asıl şans arkadaşlığın,teşekkür ederim...
Rejeep abi Allah sana uzun,sağlıklı nice yıllar nasip etsin.Varlığınla bulunduğun her ortamı canlandırıyorsun...
Geziye katılan diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.Birlikte çok eğlendik,çok şey paylaştık....Hepinize sevgiler...
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel geziyi kazasız belasız bizlere yaşattığınız için.hakan sana hiç birşey söylemiyorum mükemmelsin.ASIL KONUMUZ SEVTAP.Sevtap diplomayı aldın harikasın inan sana birşeyi itiraf edeyim cesaretine hayran kaldım ben acaba diye gördügüm yere sen ben geçerim dedin ve DİPLOMAYI hakederek aldın tebrikler sevtap.korkuyorum boynuz kulağı geçecek ARKADAŞLAR .recep abi DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun mutlu ol senelerce.hepinizi çok seviyorum