KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş, cumartesi günü bizde çıktık Erbaa da fakat fotoğrafçımız yani bizim şantiyenin silindir operatörü fotoğraf & video çekeceğine kolunu bacağını çekmiş, kameramanın azizliğine uğradık yani, bu çamurlardan burada da vardı oysaki, artık hafta sonuna kaldı..
Suat senin gibi tecrübeli arkadaşlarımdan diploma almak çok gurur we heyecan werici...Sizlerden aldığım güç ve güven cesur olmamı sağlıyor.Ayrıca Halatçı'ya da teşekkür ederim,olayın en cefalı yerlerindeki yardımları için...
Bence bu gezinin bir keşfi de geleceğin süper pilotu ATAHAN
ASIL KONUMUZ SEVTAP.Sevtap diplomayı aldın harikasın inan sana birşeyi itiraf edeyim cesaretine hayran kaldım ben acaba diye gördügüm yere sen ben geçerim dedin ve DİPLOMAYI hakederek aldın tebrikler sevtap.
Suat abim, ben de nerede kaldı Sevtap'ın diploması diyordum. Sağ koltukta ben de Turan'da sürekli "gaz gaz" diye bağırıp duruyorduk. Diplomanın senin gibi bir ustadan gelmesi beni de mutlu etti.
Hakan üstadım onlar ne kareler öyle tamam birbirinden değerli pilotlar var ama bir gezi bukadar anlam kazanır çok keyif aldım her karesi çok değerli... ailemizin denklanşörü HAKANNNNNNNNNNN ;D
suat baba ben senden menemen diplomasıda almak istiyorum ;D pilotaj diploması yanında hatta patlıcan salatısıda mümkünse ;D
sevtap pajeroyla bütünleşmişsin hiç satma derim ;D
ve tabi SENSEİ REJEEP yeni yaşında da bizlere renk kat abi ;D
cj 5 vatana millete hayırlı olsun ;D
Cj 5 diplomayı aldı.Adnan bey ve Ceyhun bey siz asıl diploma sizin.Fakat
hiç bir yorum göremedim sizden.Atahan yaziyor fakat sizin yorumlarınızı
bekliyoruz.
Teşekkür ederim Zerrin...Bu diploma işi beni çok mutlu etti ama diplomayı alacam diye çabalarken orman beni çarptı,çok hastayım şu an...Ama olsun mutluyum
parodi' Alıntı:
sevtap pajeroyla bütünleşmişsin hiç satma derim ;D