Selamlar Arkadaslar,
Bu Siteyi yeni kesfettim, inanin boyle bir Sitenin varligini gorunce ne kadar Sevindigimi bilemezsiniz.
Once kendimi tanitayim,
Ali Gulcer ben, 1964 Saraykoy / Denizli dogumlu, hastalik ( CARA ) nedeniyle, malunen emekli insaatmuhendisi, Hollanda'dan 2003 te geri donus yaparak, Burdurun Tefenni ilcesine bagli, 1510 rakimdaki cok sirin ve Candan, Sevecen İnsanlari olan Yaylakoyunde, Esim ve 2 cocugumdan 1 iyle beraber ikamet etmekteyiz, buyuk kizimizi tahsili nedeniyle Hollandada birakmak zorunda kaldik.
Hobilerim;
Jeep cj5 / yerli rahvan Atlar ve ata binmek / Kopekler ( akbas/karabas kangal, vizsla av kopegi / macar rotwailer ) guvercinler / keklik / spor amacli doga ve avlanmak / yuzmek / ve mutlaka yapmak istedigim yamac parasutculugu, Siteniz sayesinde THK nun sundugu faliyetleri gorme firsati buldum ve muracaat ederek İns nasipse onuda gerceklestirecegim.
Jeep cj5 ayri bir tutku ve hastalik derecesindedir bizde Ailecek, neyazikki 2 yil once sanzuman kilitlemesi nedeniyle, buyuk bir kaza atlattim, ogunden bugune ne arabamizi kazanin etkisiyle birara satmayi dusunsekte, satma taraftari olduk, nede toparlayacak gucu bulabildik.
Nezamanki intte sorf yaparken bu Siteye rastgeldim, ogun bugundur, hem Sitede sunulan guzel imkanlardan, hemde cj5 ve diger jeeplerin toparlama resimlerinden etkilenerek, Bizde arabamizi bu yaz sonu nasipse toparlamaya karar aldik.
Bu Siteyi Hazirlayan ve Emegi gecen Arkadaslara bu vesileyle Tesekkur ediyorum.
PC. virus nedeniyle coktugunden dolayi, elimizde kalan, Bizim kazazedenin iyi gunlerinden ve suanki icler acisi halinden kalan 4 resmine baktikca gozlerim dolsada, bu anlari Sizlerle paylasmak istiyorum.