CJ5 ve Gözyaşlarım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,060

asilhector

Kamp III
Yer
Sarayköy/Denizli
Selamlar Arkadaslar,

Bu Siteyi yeni kesfettim, inanin boyle bir Sitenin varligini gorunce ne kadar Sevindigimi bilemezsiniz.

Once kendimi tanitayim,

Ali Gulcer ben, 1964 Saraykoy / Denizli dogumlu, hastalik ( CARA ) nedeniyle, malunen emekli insaatmuhendisi, Hollanda'dan 2003 te geri donus yaparak, Burdurun Tefenni ilcesine bagli, 1510 rakimdaki cok sirin ve Candan, Sevecen İnsanlari olan Yaylakoyunde, Esim ve 2 cocugumdan 1 iyle beraber ikamet etmekteyiz, buyuk kizimizi tahsili nedeniyle Hollandada birakmak zorunda kaldik.

Hobilerim;

Jeep cj5 / yerli rahvan Atlar ve ata binmek / Kopekler ( akbas/karabas kangal, vizsla av kopegi / macar rotwailer ) guvercinler / keklik / spor amacli doga ve avlanmak / yuzmek / ve mutlaka yapmak istedigim yamac parasutculugu, Siteniz sayesinde THK nun sundugu faliyetleri gorme firsati buldum ve muracaat ederek İns nasipse onuda gerceklestirecegim.

Jeep cj5 ayri bir tutku ve hastalik derecesindedir bizde Ailecek, neyazikki 2 yil once sanzuman kilitlemesi nedeniyle, buyuk bir kaza atlattim, ogunden bugune ne arabamizi kazanin etkisiyle birara satmayi dusunsekte, satma taraftari olduk, nede toparlayacak gucu bulabildik.
Nezamanki intte sorf yaparken bu Siteye rastgeldim, ogun bugundur, hem Sitede sunulan guzel imkanlardan, hemde cj5 ve diger jeeplerin toparlama resimlerinden etkilenerek, Bizde arabamizi bu yaz sonu nasipse toparlamaya karar aldik.

Bu Siteyi Hazirlayan ve Emegi gecen Arkadaslara bu vesileyle Tesekkur ediyorum.

PC. virus nedeniyle coktugunden dolayi, elimizde kalan, Bizim kazazedenin iyi gunlerinden ve suanki icler acisi halinden kalan 4 resmine baktikca gozlerim dolsada, bu anlari Sizlerle paylasmak istiyorum.

resim361th9.jpg

resim363qe9.jpg

resim548ez8.jpg

resim550tz0.jpg

Etiketler

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım.

Büyük kaza atlatmışsınız geçmiş olsun. Aracınızı eskisinden de iyi toplarsınız, önemli olan canınızın saolması.

Selamlar Arkadaslar,

Guzel Temennileriniz icin Tesekkur ederim.

Buara birsey sormak istiyorum, arabamin motorunu dizel olarak degistirmek istiyorum, bunun 2009 itibariyle imkansiz ve artik arabalarin orjini neyse oyle olmasi gerek diye okudum Sitede, bu konu hakkinda bilgisi olan Arkadaslardan detayli anlatimlarini ica ediyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Büyük geçmiş olsun, size birşey olmaması sevindirici en azından. Bu arada şanzıman kitlenmesini ilk kez duydum. Buna ne sebep olabilirki?

merhaba.cana gelmemesi en buyuk sevinç kaynagı olmalı sizin için.benzer bir kaza bende atlattım.aynı sekilde bende takla atmıştım.sunu diyebilirim takla atıpta en az masraf cıkarcak araç cj dir.bende takla attıgımda tabi zemin toprak yoldu sadece on camın cercevesini yaptırmıştım.araba stop bile etmemişti.neyse inşallah gonlunuze gore toplarsınız.kolay gelsin.

geçmiş olsun
motor dizelse dizel benzinliyse cıkarıp bezınlı takabılıyorusnuz
artık birbirine geçiş olmuyor kaldırıldı
çok yakıyor diyorsanız tup takın .

Çok geçmiş olsun, Rollbar hayatınızı kurtarmış. Bu sebepten yeni araç alan arkadaşlara burdan uyarı, rolbarınızın kaç mm'den ne cins borudan yaptırıldığını kontrol edin.

Şanzıman kitlemesi mi, yoksa diferansiyel kitlemesi mi? Acıda olsa tecrübenizi bizimle detaylı paylaşırsanız, belki birilerine yardımcı olabilirsiniz.

İçim gitti resimleri görünce....!
Benimde bir an gözlerim doldu....!
Büyük geçmiş olsun....
Size ve ailenize bir şey olmamış olması tesellisi.... ( sağlığınız ile ilgili pek bilgi vermemişsiniz ama sanırım allahtan zarar gelmemiş size....)

Tekrar, tekrar geçmiş olsun........

Lütfen sebebini tam olarak detayları ile açıklarsanız aynı tehlikeyi takip edenleri kurtarırız....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR