motor kolay bulunur sorun etmeyin motora kadar çok işçilik olacak daha
öncelikle ford puma veya iveco motorlarını düşünün bunlara uygun otomatik şanzıman araştırın arazi şanzımanı bakılmalı ön ve arka diff. hangi model olacak daha detayınız çok
hangi şehir de ikamet ediyorsunuz yakınsak daha çok yardımcı olmak isteri
s
aydina yerlestim simdilik motor vs islerinden anlamadigim icin yeni bir arac alip onun uzerinde kafama gore oynamalar yapicam...ben hayal edeyim parasi neyse verip yaptirayim mantigindayim...bu arabaya hangi motorla sanzimanlarla ve daha ne gerekliyse olanlarla ne kadar az yaktirabilirim onu istiyorum...
bar_alone kardes senden tek istedigim sey bana bir liste hazirlasan da ben tedarik etsem bunlari arastirip...
mesela on arka diflerin hangisi iyi olur.
otomatik sanzimanin hangisi iyi olur
hagi dizel motor iyi olur
mercedes veya bmw motorunu sanzimanini kullansam olurmu...kullanirsak hangi model iyi olur.
benim demek istedigim sen hayal et bende yapayim,benden cok dua alirsin...
hani belki diyeceksin hazir var al gec ne ugrasiyorsun.benim derdim ruyami bir sekilde gerceklestirmek.ama ilk etapta yuruyen aksamlarla ilgileniyorum modifiye isi en son olacak...arabanin ici ne kadar saglam olursa o kadar iyi benim icin.
koltuk kaporta renk vs hersey bir sekilde hallolur ama ici problem cikardiktan sonra ne ise yarar..
ben bunlari toplarken en azinda dahada bilgilenir birazda isi ogrenirim diye dusunuyorum.
mesela cj lerdeki kalorifer sistemini degistirebilirmiyiz? konsolu bastan tasarlama sansimiz varmi bmw konsoluna benzer bisey yapabilirmiyiz.arabanin surusunu nasil en rahat hale getirebiliriz.bu arabayi satmayacagimdan emin olabilirsin.cunku insan neden hayalini satsin ki.
bundan sonrada bir tane wos wogen yapicam insallah allah omur verirse..
belki sacma gelebilir ama PIMP MY RIDE diye bi program var orada adamlar 60 model bir tane woswos var ben o woswosun ilk halini istiyorum model onemli degil ama bir araba bu kadar yakisikli olur...
benim tek derdim arabayi bastan tasarlamak