CJ5 YENİDEN DOĞUSU (BALIKESİR)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cakir030 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,990

cakir030

cj5
Yer
BALIKESİR
balıkesirde cj5 doğusu
http://www.facebook.com/profile.php?cropsuccess&id=1513688585#!/album.php?aid=2104498&id=1513688585&fbid=1840495221485

Etiketler
Ynt: CJ5 YENİDEN DOĞUSU (BALIKESİR)

http://www.facebook.com/profile.php?cropsuccess&id=1513688585#!/photo.php?fbid=1840503301687&set=a.1840495221485.2104498.1513688585&theater

Bu ne?
Siz şimdi bizimle birşey mi paylaştınız?
Ayrıca ben Facebook kullanmıyorum görünmüyor?

Gezenbilir'in Garaj bölümündeki diğer konuları detaylı olarak incelerseniz bu bölümdeki amacın, insanlara yapılan modifikasyonlar hakkında bilgi vermek olduğunu görürsünüz...

Selamlar...

ben sadece fotoları ekledim acıklamaları ayrıntılı olarak yapacağım
ama sizde facebook yoksa o benim sorunum değil
buraya foto eklemekte sorun yasadığım için facebook tan verdim
ama ilk önce saygı ve sabır gerektirir
bi konuya cvp vermeden önce
saygılarımla

cj yi komple soyduk alta çürükler vardı
altı komple cıkardık saçları tekrar bastırıp monte edildi
tüp kasanın altına alındı
kasa 9 cm yükseltildi
cj yi komple elden geçirecez

valla sizde foto ekleyemiyorsanız buda bizim sorunumuz değil. Ayrıca tıklanınca resimlerde çıkmıyor bilginize.Çünkü facede ekli değilsiniz.

fotoları buraya eklemek bende isterdim
özür
http://www.facebook.com/profile.php?id=1513688585#!/photo.php?fbid=1840496861526&set=a.1840495221485.2104498.1513688585&theater

linki kopyalayım yapışrırısanız fotolar görünüyor
başka da birşey gelmiyor elimden fotolar yüklenmiyor buraya

Abi sorsan biz anlatırız nasıl foto yüklenileceğini
Zaten sitenin birçok yerinde yazıyor nasıl görsel eklenileceği...

İlk olarak photobucklet.com a yükleyin fotoğrafları,
sonra direct link i alın ve gezenbilir'in cevap yaz yerinde fotoğraf ekle var ona tıklayın çıkan kodun arasına direct linki yapıştırın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR