Cj6 Alıcam Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sermaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,007
Ynt: Cj6 Alıcam Yardım

Merhabalar
İzmir deymişsiniz benim cj5 aracım satılık derli toplu vidasına kadar orijinal düşünürseniz beklerim hem tanışır sohbet ederiz hem araca bakmış olursunuz :smiley:

Etiketler

Son araç için önerilerinizi yazmamışsınız Ercan bey onu da alabilirmiyim nedir ne değildir sizce

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-dolulukta-yok-boyle-cj6-plc-bilgisayarli,headers-159489767/detay/

severseniz konuşuruz.

Jeep alacaksanız orijinalinden vaz geçmeyin değişik araçların parçalarından toplanmış araçlar size ileride çok büyük masraflar çıkarabilir bunu sakın unutmayın.

Çok teşekkür ederim marmariscj7 bana önerebileceğiniz araçları sabırsızlıkla bekliyorum

ercan bey tekrar rahatsız ediyrum kusura bakmayın bu araçile ilgili ne dersiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-canavari-koca-ayak-167439571/detay

merhaba ARKADAŞLAR;
ben siteye yeni üye oldum öncelikle sitede yorumlarını deneyimlerini paylaşan herkeze çok tşk ederim herkezin ellerine emeğine sağlık.
gelelim konuma ;
ben cj-5 marka bi araç buldum bu araç hakkında bilgili arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. özellikle araç 1.8 ISIZU DİZEL MOTOR vardır sahibi 35 KURUŞ Yakmış ben pek inanmadım. sizce KM de kaç kuruş yakar ve de aracındurumunu gözden geçirimisiniz. şimdiden çok tşk ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-meraklisina-1952-model-dizel-cj5-resimlere-bakman-yeterlii-162107176/detay/

Sana da benim gibi Ercan bey yardım eder baktığı gibi şeceresini döküyor ortaya

evet dediğiniz gibi ercan bey baya bilgili bende hem kendisinden hem bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini eksik etmemelerini rica ederimm :smiley:

Yanlız sana önerim burada saygın arkadaşın arabası var ben kullandım inanılmaz güzel bagaj kapağında fabrika seri numarasına kadar yazıyor bize küçük geldi daha doğrusu Hanım'a yoksa hanım evet dede şimdi alırım ciddi orjinal araç bi bak derim

saygın arkadaşın arabasını gördüm baya güzel yanlız bu arabanın benim için güzel yanı yan komşumun satması birde aracın dizel olması

Bahsettiğiniz dizel araç Ercan beyin eski arabasıdır zaten bildiğim kadarıyla güzel toplanmış bir araç alan kişi niye satıyor anlamadım o zaman alabilseydim ben müşteri olmayı düşünüyordum

bi tanidigimda var burdada yazmistim 33bin tl nokta cizik yok Garajda yatiyo cj5 tamamen orjinal arac biraz fiyati tuzlu lpg yok.daha orjinalini bulamazsin arazi yapmamis tertemiz araba karistirirsan benim yazdiklarimi goruceksin araci

ayrica ilk yazdiginiz arac goruntu olarak guzeldi.siz bu araci alip ne yapicaksiniz bence burdaki en buyuk ayrinti bu.alip araziye mi giriceksiniz asfaltta geziyim sekil yapiyim mi ? karimi cocugumu koyup sakin sakin gezerimmi :smiley:? bunlari dusunerek alin araci cok iyi arazi yapili araclar asfaltta tat vermez

Araç eski aracım evet. Ah kocaoğlan ah :smiley: sahibi değerini bilememiş demekki. Evet araç 35 kuruş civarı yakıyordu sattığımda

TAPATALK KULLANILARAK GÖNTERİLDİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR