CJ6 ilanları hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PrometheusTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,925

PrometheusTR

BMW R1200GS & T5 CamperVan
Yer
İstanbul
sahibinden.com'da CJ serilerine bakıyorum, CJ 6 başlığı altında hep U kapılı araçlar var ve muhtemelen CJ7 bunlar. Acaba yanlış mı seçtiler diye düşünüyorum ancak açıklama kısmına da kocaman CJ 6 yazıyorlar. Bunlar ruhsatlarında CJ6 yazan CJ7'ler mi ki?

Etiketler
Ynt: CJ6 ilanları hakkında

kesinlikle alakası yok bu araçlar cj 7 deyiller cj6 lar ama S kapı denilen model inme binme açısı sıkıntılı oldugu için bu cj 6 lar U kapı denilen modele yapılmış olan araçlardır benim aracımda cj 6 sonradan u kapı yapıdık çokda güzel oldu

bu CJ'yi tanıyan var mı acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj8-gorulmeye-deger-66224541/detay/

2 sene önce ben aracımı satarken buda satılıktı.CJ8 den kısaltma bir araç.Araç düzgün görünüyor.Konya'dan arkadaşlar varsa net bilgi verebilirler belki ...

Bende yolladım özelden.Belirttiğim araba hakikaten tam proje arabası.Kurcalanmamış.Tamamen orjinal bir araba...
Ayrıca bende daha detaylı resimleride var.Orada arkadaşım vardı.Gitmeden özellikle gönderdim resimlerini çektirdim...
Motor resimleri iç aksam dış detaylar v.s.

cj 6 nın orjinal hali S kapı olanıdır ama ama bir degişiklik amacıyla cj8 in arkasınadan yani kupa ve şasiden bir miktar kesiyolar ben 25 cm olarak biliyorum ama olmayada bilir ondan sonra araç cj8ken cj6 oluyor ayrıca kesilen cj8 in orjinal hardtopu varsa daha güzel oluyor çünkü orjinal cj6larda hardtop sıkıntı bence fazla bulunmuyo tente yapılınca kötü duruyo gerçi cjler askeriyeden çıktıgı için zamanında yapılmış cj6 hardtoplarıda güzel bir görünüme sahip degil.aşagıdaki cj6 orjinal 1980 model kesilme felan olmayan orjinal s kapı cj6

2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.