cj7 almak istiyorum ama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bitlisadilcevaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,080

bitlisadilcevaz

Yeni Üye
Öncelikle ilk görüşte aşık olanlardanım gördüm ve tutuldum bu ilk jeepim olucak hatta ilk arabam işe başlar başlamaz kredi çekip alıcam ama arazi için kullanmayı pek düşünmüyorum.Asfalt için olmalı ve gösterişli olmalı biraz kalıplı olmam ve arkadaşlarında rahat etmesi dileğiyle cj7 karar kıldım ve fiyat istiyorum benim bütçe babadan parayla 15000 ne gelir ama aşağıdaki araçlar kaçadır bilmiyorum tek bildiğim harika gözüktükleri.Hebide yakıt var malum m antikaya merakım hemde 4x4 dörde merakım yüzünden tutuldum cj7 ye bir de yakıt var sitede iki yerde gördüm biri 35 krş aşağı inmez diyor.Diğeride 12-20 100 km yakar diyor.Bir arkadaşımızda tasarruf amaçlı bir şey taktırmış tam olarak ne kadar yakar 100 km için uzun yolda sıkıntı olur mu cj7 için hangi modeli önerirsiniz resimlerdekiler tam olarak cj7 hangi modeli ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN

cj7.jpg

Etiketler

Ynt: cj7 almak istiyorum ama

arkadasım bu hesap para kuruş hesabı ıle yanıltır durmadan fıyat degısıyor
bu resımdekı cj o lastıklerle sehır ıcınde 100 km de 20 lt den az yakmaz . arazıde duruma gore 2 katına kadar cıkar

cj pahalı bir zevk mağlesef..ama lezzeti 2 ye katlar...Ama araştırma yapıyorsunuz doğru karara ulaşmanızı ve sonucunda mutlu olmanızı temenni ederimm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bigfood-cj-7-46376531/detay/

önceden dizel motor atılmış güzel tuzlalar var piyasada fiyatlarıda uygun.. offroad yapmayacaksınız 69 model ve altı ucuz dizel motorlu birşey düşünebilirsiniz

ben 69 model yerine daha üst model tavsiye edebilir misiniz 78 modelden sonra elektironik aksam oluyor.tavsiyelerinizi o yıllara göre söylerseniz iyi olur.

önceden dizel motor atılmış güzel tuzlalar var piyasada fiyatlarıda uygun.. offroad yapmayacaksınız 69 model ve altı ucuz dizel motorlu birşey düşünebilirsiniz buradaki tuzladan kasıt nedir ben anlamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler