CJ7 Aranıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xvalaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,355

xvalaa

Kamp II
Merhaba Arkadaşlar,
Resimdekine benzer hardtoplu, kilitlenebilir bir CJ 7 arıyorum.
Orjinal bulmak zor olacağından cj6 dan sa Cj8 den kesilmiş olması tercih sebebidir.
Aracın özelliklerine göre 15bin liraya kadar bütçem var.
Teşekkür ederim.

my-first-jeep-1986-cj7-21140098.jpg

Etiketler
Ynt: CJ7 Aranıyor.

xvalaa' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Resimdekine benzer hardtoplu, kilitlenebilir bir CJ 7 arıyorum.
Orjinal bulmak zor olacağından cj6 dan sa Cj8 den kesilmiş olması tercih sebebidir.
Aracın özelliklerine göre 15bin liraya kadar bütçem var.
Teşekkür ederim.

Jeep CJ ailesine hoşgeldiniz.. :smiley: takipteyim ;)

Mithatcan' Alıntı:
Onlar tamam ünal abi başka bilmediğimiz bi durummu var acaba ????
Sevgili Mitatcan
Yazı üslübundan anladığım kadarıyla bu konularda kendine çok güveniyorsun öle mi?

Mithatcan' Alıntı:
Benim öyle bir iddam yok el elden üstündür.

Bir sorun mu var???

İsmimde Mithatcan...
Evet sorum olacak
boy ve dingiller arası mesafe olarak Cj8 i arkadan 25cm kısaltınca birebir cj7 mi oluyor?

bütce normal umarım kısa zamanda bulırsunuz
neden 8 veya 6 düşünmüyorsunuz daha kolay bulursunuz bence daha orjinal bi aracınız olur
ama cj kullanıcısı olarak size tek tavsiyem yapılmış bir araç almanız olacaktır bir enkaz alıp arabaya verdiginiz paranın 3 misli parça parası vermek nakadar mantıklı bilmiyorum . ugraşmayın sizin yerinize ugraşan bi ihtiyaç ve sıkıntı nedeni ile aracından istemeyerek ayrılmak zorunda olan arkadaşlarımız bulunmakda
umarum en kısa zamanda cj nize kavuşursunuz

xvalaa' Alıntı:
Evet sorum olacak
boy ve dingiller arası mesafe olarak Cj8 i arkadan 25cm kısaltınca birebir cj7 mi oluyor?

Arka kuyruktan 25cm keserseniz CJ6 ölçülerne gelir. Fakat 50cm keserseniz CJ7 ölçülerine gelir bir rivayete göre bildiğim kadarıyla böyle ama bu işten anladığımda pek söylenemez. Siz yinede iyi bir ustaya danışın bence.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.0 bakmanızı öneririm,konuyla ilgili kapsamlı açıklamalar bulacaksınız

saygılar

Selamlar .. CJ 7 güzel karar Cj 8 den kesmede olması daha güzel ama biraz uğraştırıcı kapı ile oynanmıyor ama şase kesiliyor 25 cm sonra arkadanda 25 cm ...şaftıydı ıvırıydı zıvırıydı ... işin kolayı U kapı yapmak çok daha kolay :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler