Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm abilerime selamlar 33lükleri 35liklerle değiştirmek üzereyim 5cmlik bir yükseklik farkı var bu araçta arazid eçok zarar verir mi? 35lik takanlar var mı? Neler düşünüyorlar. Teşekkürler
arazide avantajı olacagı kesin, fakat asvalt yolda 33 lerle aldıgınız konforu alamıyabilirsiniz.
bende ford bronco da 35" lastik kullanıyorum ve asfalt yolda daha fazla dikkat istiyor.
Orkun Abi;
Merhaba;öncelikle teşekkürler.Aracım 5ten 7 1975 model ama yürüyen aksamım wagoner.Arkada 44lük dana var.Kilit şu an için kullanmayı düşünmüyorum.Ayrıca denemelerini yapmadan çok kırıcı bir etaba da sokmayı düşünmüyorum;dürüst olmak gerekirse bu güne kadar hiç araziye sokmadım kıyamadım.Bir yıldır da hiç kullanmamıştım.Antaly da Nuri usta toplamaya başladı.
35'leri takabilirsin, en kötü ihtimalle 4.11 aynamaruti vardır, ama akslarına hiçbirşey olmaz.. kilitte kullanabilirsin
önde de dana44 var ise 37 bile takabilirsin
antalyada ahmet usta vardı akdeniz sanayisinde camur ahmet diye lakabı vardı yanılmıyosam onada uğrarsan eminim sana yardımcı olaçakdır akdenizde efsane turan ustanın yetişdiği son jeepcidir kendisi