CJ8 için Renk Kodları Katalogu Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enginertopuz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,427

enginertopuz

Ana Kamp
1982 CJ8 İMİ TOPLUYORUM. ARAÇ KAPORTADAN ÇIKTI BOYAYA GİRDİ ŞİMDİ. MEVCUT BOYASI SÖKÜLCEK. RENGİNİ DEĞİŞMEK İSTİYORUM FAKAT RENK KODLARINI BULAMADIM BİTÜRLÜ. TURUNCU RENK DÜŞÜNÜYORUM FAKAT DAHA KARAR VERMEDİM RENK KONUSUNDA DA FİKİRLERİNİZİ BİLMEK İSTERİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Etiketler
Ynt: CJ8 için Renk Kodları Katalogu Hakkında

ARKADAŞLAR İLAN BAŞLIĞI GAYET AÇIK NET. RENK KODLARI KONUSUNDA YARDIM İSTEDİM. MADEM BİŞEY YAZMAYACAKSINIZ NEDEN BAKIP DURUYORSUNUZ İLANA?? BİLEN VARSA YAZSIN SADECE

sağolasın. araç boyacıda şuan ama basit renkler var kataloglarında.değişik bir renk olmasını istiyorum. turuncu yeşil patlıcan moru yada gümüş gri için ton arıuyorum açıkçası. g4 challenge tangiers turuncusuna ulaştım mesela ama alternatifler bakıyorum

enginertopuz' Alıntı:
sağolasın. araç boyacıda şuan ama basit renkler var kataloglarında.değişik bir renk olmasını istiyorum. turuncu yeşil patlıcan moru yada gümüş gri için ton arıuyorum açıkçası. g4 challenge tangiers turuncusuna ulaştım mesela ama alternatifler bakıyorum
boyacılarda olması lazım renk seçenekleri yapma boyalardan mesela turuncu güzel renk jantlarıda siyah oldumu gayet şık duruyo yani bazi aksamları siyah olursa gerçekten güzel duruyor bu benim düşüncem

kesinlikle katılıyorum biz de öyle düşünüyoruz zaten.turuncu ve siyah ağırlıklı olacak. fakat jantlar mecburen nikelaj olacak:smiley:) uzun zamandır arayıpta bulamadığım mangels para deliklerden aldım bigüzel sildim parlattım krom fena duruyor şuan. lastiklere de geçirdik.

16122011447.jpg

enginertopuz' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum biz de öyle düşünüyoruz zaten.turuncu ve siyah ağırlıklı olacak. fakat jantlar mecburen nikelaj olacak:smiley:) uzun zamandır arayıpta bulamadığım mangels para deliklerden aldım bigüzel sildim parlattım krom fena duruyor şuan. lastiklere de geçirdik.
hayırlı olsun güle güle kullan

Teşekkür ederim ilgine. hallettim o işi. yazmayı unutmuşum. kusura bakma. tekrar teşekürler

enginertopuz' Alıntı:
1982 CJ8 İMİ TOPLUYORUM. ARAÇ KAPORTADAN ÇIKTI BOYAYA GİRDİ ŞİMDİ. MEVCUT BOYASI SÖKÜLCEK. RENGİNİ DEĞİŞMEK İSTİYORUM FAKAT RENK KODLARINI BULAMADIM BİTÜRLÜ. TURUNCU RENK DÜŞÜNÜYORUM FAKAT DAHA KARAR VERMEDİM RENK KONUSUNDA DA FİKİRLERİNİZİ BİLMEK İSTERİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
3979 ateş kırmızısı da çok güzel olurrrr.benim aracın rengiii

DSC02779.jpg

TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM ARACIN MEVCUT RENGİ BU ZATEN.:smiley:) SZİN ARAÇ MAŞALLAH GÜZEL VE DİRİ DURUYOR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri