CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efekantek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,482
Ynt: CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!!

efekan bey bu kupanın fıyatı ve durumu hakkında bılgı almak ısterım.tlf nosunu verırsenız sevınırım saygılar.

Etiketler

İbrahim Bey kupa halihazırda aracımın üzerinde durmaktadır.Henüz sökmedim.Çok ihtiyacınız varsa yeni aldığım kupayı size verebilirim.Benim çok fazla ihtiyacım yoktu.Dursun düşüncesiyle aldım.
Saygılar
0.530.920.54.85

eskiden bizdeydi bua araç üstüne marmariste yoktu çok iyi fiyata satmıştık. gene burda sarı bi 8 var onu düşünüyorum bakalım nasipse. sizede hayırlı olsun tekrardann ama ön sperlik bi hayli çürük sağlam bulsam mı diorum ama...

sarıcalı' Alıntı:
eskiden bizdeydi bua araç üstüne marmariste yoktu çok iyi fiyata satmıştık. gene burda sarı bi 8 var onu düşünüyorum bakalım nasipse. sizede hayırlı olsun tekrardann ama ön sperlik bi hayli çürük sağlam bulsam mı diorum ama...

Ben Erdal'dan aldım.Ozan falan bayağı muhabbetimiz oldu.Bir ayağımız orada zaten arkadaşlarım var motosiklet çevresinden.
Jeep çevresidnende oldu artık :smiley:

Sizde bu aracın eski resimleri falan var mı ? Varsa mail adresime atmanızı rica edeceğim.
Sarının ilanı falan var mı ? Siperlik konusunda araç düzgünse yeni bir çerçeve almaya değer bence ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,599
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR