Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyin43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,419

huseyin43

Taytıs
Yer
kütahya
bu konu hakınnda yine bilen abilerimizden ustalarımızdan burda paylaşmalarını istiyoruz

cj'lerde bilinen USA karbüratörlerinin yerine harici ne gibi bi karbüratör takılır ? (piyasadakilerden)

birde karbüratördeki yakıt düşürme prensipleri nelerdir?

Saygılar...

(özellikle seyit abiden cvp bekliyoruz ;) )

Etiketler
bir kaç haftadır karbüratörle uğraşıyodum en sonunda düzen tuttu. karbüratör orjinal jiklesi ve diğer parçaları tamsa, ve iyi bir karbüratörcünün elinden geçerse hem az yaktırıyo hemde cj yi keyifli bir hale getiriyor. yakıt çok düştü benim cj'de eğer 75-80 kuruş civarlarında kalırsa lpg işine hiç bulaşmamayı düşünüyorum. zaten lpg'de kullananlarda 55-60 kuruşlardan bahsediyor arada çok fark yok en azından bagajım daralmaz

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

ormanci1907' Alıntı:
bu paylaştıgınız linkteki karbüratörü ben satıyorum veber performans karbüratörü bir nebze yakıt tasarrufu çift bogazlı fiyat 700 tl sıfırdır bilgiler ve resimler linktedir.

aranan bir parça olduğu için ihtiyaç sahiplerine ve size faydalı olacağını düşündüğüm için paylaşmıştım
elinizde farklı modeller de varsa paylaşırsanız makbüle geçecek
hayırlı satışlar

Bu konuda bende sıkıntılıyım.33 lastik kullanıyorum km yi hesaplıyorum ama uçuk bir rakam çıkıyor yakıtta bir türlü çözemedim sanırım lastik boyutu ile alakalı bir durum benim hesaplarıma göre 1 lira falan yakıyor LPG de birde:smiley:

kopela' Alıntı:
Bu konuda bende sıkıntılıyım.33 lastik kullanıyorum km yi hesaplıyorum ama uçuk bir rakam çıkıyor yakıtta bir türlü çözemedim sanırım lastik boyutu ile alakalı bir durum benim hesaplarıma göre 1 lira falan yakıyor LPG de birde:smiley:
nasıl yani bizde cj6 var 35 lastik var altında benzinde 1 lira yakmıyor gazda 500 kr yakıyor

kopela' Alıntı:

size şunu kesin ve net söyliyeyim LPG sisteminizde yada ateşleme sisteminizde bir sorun var saygılar.

kopela' Alıntı:

Melihim senin motor daha çok yeni.Lpg 2550 zam geldi.Havalar soğudu soğuk motor daha çok yer...+ Köprü trafiğinde sen düşün ;)

Lastik boyutun normal ayna mahruti oranları ile uyumlu.Yoksa şimidiye kadar baskı balatayı yemiştin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR