ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 26 Nis 2009 #1 o kadar arabanın arasında gelip benim cj ye çarpmış
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 26 Nis 2009 #2 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Ozan ne oldu geçmişl olsun
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 26 Nis 2009 #3 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 26 Nis 2009 #4 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları sağol abi benlik bir şey yok. otoparkta duran masum cj ye çarpmıştı bir arkadaş
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları sağol abi benlik bir şey yok. otoparkta duran masum cj ye çarpmıştı bir arkadaş
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 26 Nis 2009 #5 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Geçenlerde abim kapalı defenderle puntoya arkadan çarptı punto pert oldu bizim sadece pilaka altlığı kırıldı
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Geçenlerde abim kapalı defenderle puntoya arkadan çarptı punto pert oldu bizim sadece pilaka altlığı kırıldı
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 26 Nis 2009 #6 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları yunus bager' Alıntı: Geçenlkerde abim kapalı defenderle puntoya arkadan çarptı punto pert oldu bizim sadece pilaka altlığı kırıldı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları yunus bager' Alıntı: Geçenlkerde abim kapalı defenderle puntoya arkadan çarptı punto pert oldu bizim sadece pilaka altlığı kırıldı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Nis 2009 #7 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Ablacım hayırdır, o araba yolu mu bulduramadı yoksa virajı mı alamadı da senin cj' ye çarptı ?
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Ablacım hayırdır, o araba yolu mu bulduramadı yoksa virajı mı alamadı da senin cj' ye çarptı ?
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 27 Nis 2009 #8 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları arkadaş biraz leylada
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Nis 2009 #9 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları hımmmm, aslan sütünden ötürü mü?
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 27 Nis 2009 #10 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları 2 günde iç anadolu turu yapmış 3000 km kadar onun ardından böyle parkedebilmiş
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları 2 günde iç anadolu turu yapmış 3000 km kadar onun ardından böyle parkedebilmiş
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Nis 2009 #11 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları senin cj ye pek birşey olmamış, dolayısıyla ben o leylaya geçmiş olsun diliyorum
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları senin cj ye pek birşey olmamış, dolayısıyla ben o leylaya geçmiş olsun diliyorum
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 27 Nis 2009 #12 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Geçmişolsun o arkadaşa.. nazarlık olmuş senin jeeptede ozan..
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 27 Nis 2009 #13 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları madem çelik tamponun yok ne diye çarparsın CJ'ye
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 27 Nis 2009 #14 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları arkadaş alışık ayda bir kazası ve haftada bir radar cezası yemeden rahat uyuyamıyor artık
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları arkadaş alışık ayda bir kazası ve haftada bir radar cezası yemeden rahat uyuyamıyor artık
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 27 Nis 2009 #15 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları yasarergun' Alıntı: madem çelik tamponun yok ne diye çarparsın CJ'ye Genişletmek için tıkla ... artık benimde çelik tanponum yok krom tanpon taktım, korkuyorum biri çarpacak diye eşşeklik ettik sapa sağlam tanponu değiştirdik
Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları yasarergun' Alıntı: madem çelik tamponun yok ne diye çarparsın CJ'ye Genişletmek için tıkla ... artık benimde çelik tanponum yok krom tanpon taktım, korkuyorum biri çarpacak diye eşşeklik ettik sapa sağlam tanponu değiştirdik
M marmaris cj7 Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer BODRUM 27 Nis 2009 #16 Ynt: CJ'ye Çarpmanın Sonuçları Ozan Bey geçmiş olsun.