KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben de tam şimdi onun adını hatırlamaya çalışıyordum.Teşekkürler Taiga beni bütün gün bu isme takılmaktan kurtardın...Değerli'nin gülüşü o zamanlar bizimle özdeşleşmişti....
Emily hatirlayan varmi,onun o yukariya kavis cizen orgulu saclarini kesmek icin sinsi planlar kuradim hep birde konusan ve ucan kaz vardi mortun muydu adi,hehe cok sevimliydi,ya ailemizin kedisi musti ve ve ve degis ton ton aaa birde can sikintisi ve muz kabugu diyen bir mayuncuk vardi ama onun adini hatirlayamadim ama hala kullanirim bu cumleyi..at kafadan bilgi yarismasi diyen biri vardi o kimdi ?
heıdı...şeker kız kendıy..(haydinin dedesiyle yaşadığı o harika dağlara bayılıyordum...dedesinin şöminede pişirdiği peynirleri heıydı yerken sanki bende yiyormuş gibi oluyordum...şeker kız kendininse erkek arkadaşına bayılıyordum...şekerkız kendinin ne zaman başı belaya girse yakışıklı pelerini,uzun saçları ve harika mavi gözleriyle ufukta beliriyor kendiyi kötülüklerden koruyordu...aahhh)
Tarzan en sevdigim çizgi filmdi.İzledikten sonra Bahçelievler çocuk yuvasının çam ağaçlarında tarzancılık oynardık.Tabi annelerimizin eve döndüğümüzdeki reçineli kıyafetlerimizin halini gördüklerindeki feryatları da hala kulaklarımda.
-Jetgiller
-çakmaktaşlar
-pembe panter
-kıs kıs gülen "değerli"
-bir de alyuvarların, akyuvarların olduğu vücudumuzu tanıyalım tarzı bişey vardı. araştırınca buldum: