Çocuklarını Çalıyorum !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratsahin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,162

muratsahin

Kamp I
Mesajlar
141
Tepkime Puanı
10
Yer
Ankara
Web
www.dirtycatridrs.com
Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !
BENDEN KORKUN. ÇOCUKLARINIZI ÇALACAĞIM !

Öpüp koklayarak büyüttüğünüz, saçının teline zarar gelse uğruna dünyayı yıkacağınız çocuklarınızı çalacağım. Benden korkun. Çünkü ben motorcuyum.

DSC 4083


Ben yaşam sevincini yollarda köpürtürüm. Ben zengin fakir demeden, siyasi ortaklık aramadan, büyük küçük demeden kardeşlik yapabilen, benzerlerini hesapsız kucaklayabilen, yardımlaşabilen, birlikte gülebilen, aynı tastan su içebilen, aynı ağacın altında birlikte uyuyabilen bir kavmin üyesiyim… Ben çok eski bir masalda çıkıp geldim, yıllardır sen beni görmedin.

DSC 5745 1



Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

BENDEN KORKUN. ÇOCUKLARINIZI ÇALACAĞIM

Ben Fareli Köyün Kavalcısıyım ! Türkiye’nin her yerinde geziyorum. Dağlar ve yolar benim. Gittiğim her yerde hayranlar ediniyorum. Çocukların benim motor sesimle büyüleniyor. Her gün birinizin çocuğunu peşime takıyorum. Her gün birinizin oğlu ya da kızı benim kavmime katılıyor… Yaşadığımız tehlikeye onlar da ortak oluyor. Çocuklarınızı çalıyorum ve çalmaya devam edeceğim. Dünyanın en güzel sporunu yapıyorum, senin çocuklarınla zenginleşip büyüyorum. Sen ise kendi çocuklarına karşı gösterdiğin kayıtsızlıkla her gün bizden biraz daha uzakta kalıyorsun.

DSC 5990


Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

Size güvenmiyorum, sizi sevmiyorum ve size inanmıyorum. Her ne kadar kırmızı, siyah plakalı araçlarınızla aramızda terör estirseniz de çocuklarınızı seviyorum. Onları sizden çalacağım. Her gün birinizin çocuğu daha motorcu olacak. Yaşamı güzel kılma, yaşamın içindeki güzellikleri keşfetme yolunda onlara engel olamayacaksınız. Onlara ben rehberlik edeceğim. Siz ise sadece vurdumduymazlığınız ile bizim talihsiz ebeveynlerimiz olarak geride kalacaksınız. Hep ileri gitmek isteseniz de, bizi göremeyecek kadar arkamızda kaldınız, ya da yanımızdan geçip giderken aramızda çocuklarınızı göremeyecek kadar kendi dünyanıza gömülmüş oldunuz. Bizim için bir şey yapmadınız, ama ben sizin için bir şey yapacağım. Uyarıyorum. Çocuklarınızı çalacağım.

DSC 5991


Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

Kendinize benzemeyen herkesi yok etmeyi hak kabul eden bir geleneği izliyorsunuz. Sizin gibi yaşamayanı, yaşam biçimi sizinkine benzemeyen herkesi lanetlemeyi olağan buluyorsunuz. Otomobilinizin içinde çocuklarınızı sigara dumanında boğarken bizim iki teker üzerinde doğa ile kucaklaşan sevincimizi serserilik olarak görüyorsunuz. Bizim için hiçbir şey yapmadınız, ama ben sizin için bir şey yapacağım. Çocuklarınızı sizden kurtaracağım. Onları otomobilin arka koltuğundan alıp yollarda yanıma katacağım. Rüzgarla sırdaş, dağlarda çobanlarla arkadaş olmanın yolunu açacağım onlara…

DSC 6378


Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

Sizi uykusuz geceler bekliyor. Sizi, pencere önünde merakla eve sağ salim dönecek mi diye gözlerinizi kırpmadan geçireceğiniz akşamlar bekliyor. Sizden çocuklarınızı çalacağım. Her biri benimle kardeş olduğunda sizden bir adım uzaklaşmış olacak. Sizin motorcular için hiçbir şey yapmamış oluşunuzun sonucuna onlar da benimle birlikte katlanacak. Yolarda güvenliğimizi tehdit eden her ihmalinizde biraz da onların yüzü kızaracak.

DSC 6383


Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

Benden korkun. Kafamda kaskım, motorumun üzerinde heybetli duruşumla çocuklarınızın gözünde bir kahramanım. Siz otomobilin içinde seyahat ederken o çocuklar benim motorumun sesi ile büyülenip bana katılıyorlar haberiniz yok. Artık çok geç ama yine de sizi uyarıyorum. Sizden çocuklarınızı çalıyorum. Onlar artık başka bir dünyaya aitler. Onlar motorcu oluyorlar. Onların dünyası kanla, tehditle, küçük görme ve trafikte önemsenmemenin sonuçlarıyla örülü. Bundan siz sorumlusunuz. İşte bu yüzden size güvenmiyorum. Sorumluluğunuzu yerine getirmediğiniz için, kendiniz araçlarınızda güven içinde gülüp eğlenirken benim kardeşlerimin kopan kafaları uykularınızı kaçırmadığı için sizi sevmiyorum.
Ve size inanmıyorum. Çünkü bizi hep yok saydınız, bizim için hiçbir tedbir almadınız. Sadece aramızdaki kötü örnekleri parlatıp adımızı serseriye çıkartmak gibi kolay bir kaçış yolunu seçtiniz. Evet aramızda kural tanımayan, akılsızlık yapanlar da var, sizin aranızda yok mu ?

DSC 6401


Ey politikacılar, ey belediye başkanları, ey adaylar !

Çocuklarınızı sizden çalacağım, benden korkun. Onlar dünyanın güzelliklerini benimle yaşayacaklar. Meraklanmayın, yaşadıkları mutluluk sizinle olan genetik bağlarından doğan utancı boğacak.

DSC 6402


Bizim rüzgarla sırdaşlığımızı, birbirimizle arkadaşlığımızı, yağmurla çamurla ve güneşli havalarla olan doyumsuz sevincimizi gölgeleyen trafik canavarlarına gösterdiğiniz tolerans için sizi affetmiyorum. Ucuz çözümlerle ölüm tuzağına dönüştürdüğünüz yollar için sizi affetmiyorum. Kendi “plakalı” araçlarınızla yollarda terör estirdiğiniz, geçiş önceliğini istismar ettiğiniz için sizi affetmiyorum. Size en acı haberi de vereyim mi ! Sizi çocuklarınız da affetmeyecek !
DSC 0765

Fareli Köyün Kavalcısı/Murat Şahin Öcal
 

Etiketler

Ynt: Çocuklarını Çalıyorum !

Farkında olmasamda bende azıllı bir haydut muşum murat beyin sistemini o açıdan bakmadan uygulayanlardanmışım
şimdi gözüm açıldı ve bundan sonra daha programlı ve güleryüzlü hırsızlıklara devam edeceğim.
teşekkürler murat şahin
 







Ynt: Çocuklarını Çalıyorum !

Bu seçilmişin de çocuğunu çalmak lazım, akıllara zarar birisi.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1109802&Date=23.06.2009&b=MHPli Uralin kirik tampon parcasi incelemede&ver=51
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,743
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst