Burakikizler
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Selamlar:<br />
Katıldığım bir eğitim program dahilide Haziran ayında, 8 gün gün kurak/ çöl ortamında günlük 25km lik bir çalışma yapacağım.<br />
Ateş yakma (hiçbir türlü izin olmayan) bir ortamda kuru besin ve sınırlı miktarda su ile çalışma yapılacak. İzin verilen ağırlık yiyecek hariç, su dahil 8 kg ve çadır vs konaklama imkanıda mevcut değil. Ne yanınızda ise onu kullanmak şartı var. Bu çerçevede;<br />
<ol>
<li data-xf-list-type="ol">Çöl ortamında uzun süre dayanabilecek ve hazım sırasında su tüketimi minimum olan bir sabah, öğlen ve akşam menüye ihtiyacım var</li>
<li data-xf-list-type="ol">Vücudun su harici özellikle sodium kaybı son derece önemli: bazı arkadaşlar sodium hapları önerdi. Fikirleriniz ? <br />
</li>
<li data-xf-list-type="ol">Araç gereçlerden özellikle ayakkabı son derece önemli; standart yaz botları orta / yüksek deniyor fakat 25 x 8 yaklaşık 100-150 km llik bir parkurda ben yeterli olmayacağını düşünüyorum. Hem ağırlık hem de hava alabilirlik özelliği yüksek ve yolda bırakmayacak bir öneri var mı?</li>
</ol>Şimdiden teşekkür ederim</div>