Coolmatik Buzdolabı Servis (Bakım - Tamir) İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenan akca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,522

kenan akca

Kamp III
Yer
BOLU
Coolmatic -50 lt buzdolabım normal çalışmamaya başladı. İyi bir tamirci adresi bilenlerden yardım istiyorum.Hoşcakalın

Etiketler
Ynt: Coolmatik Buzdolabı Servis (Bakım - Tamir) İhtiyacım Var

Sayın Akça
dolabınız komrosörlümü yoksa termik yaı ısıtmalı tip midir . tamiri deyilim ama belki yardımım olur.
Erol

çoolmatic kompresörlü 50 litre 12 -220 v.kontrol edilen yerde işıklı bir göstergesi var.+10 ile -18 derece arasında ayarlanabiliyor. yedi tane işiklı derecelendirme ayarı var.Bu ışıklardan,birincisi +10, ikincisi +5,üçüncüsü+-o dereceoalrak devam eder bir şakilde çalışmakta idi. Geçen sene devamlı çalışmaya başladı. ELTESAN 'a tamir için götürdüm.Durumu anlattım. Termostatı değiştirdiler, ayarlarını yaptıklarını sölediler ve bana kargoyla gönderdiler.Ancak birinci ,ikinci üçüncü ışılklarda normal çalışmadığını gördüm.Bu sonbaharda tekrar eltesana götürdüm .ON gün kadara kaldı ayarlarını fabrika ayarlarına getirdik dediler bana gönderdiler. Baktığımda hiçbirşeyin düzelmediğini hatta dahada bozulduğunu gördüm.Ya devamlı çalışıyor yada hiç soğutmaya geçmiyor yada geç soğutmaya geçiyor.Uzun yazdığım için üzgünüm .Yardımınız için cok teşekkür eder iyi günler dilerim.

Bence Eltesanin muduruyle konusun. Oradaki ustanin ihmalinden kaynaklaniyordur durum. Hatta biraz usteleyin. Kargo parasini bile karsilayacaklarini dusunuyorum.

İlginize çok teşekkür ederim. İstanbul'da başka servisi yokmudur acaba? Hoşcakalın.

http://www.sahibinden.com/uc_sistem_karavan_buzdolabi-02WQQaXQQ7344751WQQpXQQdisplayitem&keyword=%C3%9C%C3%A7%20sistem%20buzdolab%C4%B1

Birde bu var. Sevgiler
http://www.sahibinden.com/karavan_ve_tekneler_icin_buzdolabo_ocak_ve_lavabo_seti_fiatini_-84WQQaXQQ11320457WQQpXQQdisplayitem&keyword=karavan%20buzdolab%C4%B1

http://www.kleo.com.tr/pxp/urunler/kmb-60-gdf19.php
Buda yerli mali. Kompresorlu imis. Fiyatini bilen varsa yazsin merak ediyorum.

Sahibinden.com da 3 sistem kleo marka buzdolabı var. Sıfır ürün fiyatı 360TL.
http://www.sahibinden.com/arac_tipi_minibar_portacool_35egp-30WQQaXQQ12070780WQQpXQQdisplayitem&keyword=lpg%20minibar

Arkadaşlar,
Arabamda 220 v Beko tezgah altı dolap var. Motoru bozuldu.12v motor taktırıp çalıştırabilirmiyim? Ne dersiniz?
Yanıt verenlere peşinen teşekkür ederim.

220 volt dolaplara 12 volt danfoss kompresör takıldığını duymuştum. Yalnız 12 V kompresör fiyatının neredeyse 12 V dolap ile aynı fiyata olduğunu da duymuştum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR