CUKURLARDA ASIRI SES GELMESI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BIM01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,868

BIM01

Kamp II
Yer
ELAZIĞ
ARKADASLAR 2000 MODEL 3.2 FRONTERA SAHIBIYIM BENIM ARACTA CUKURLARA GIRINCE ARABA COK SARSILIYO ICERIYE COK SES VERIYOR..ACABA FRONTERANIN GENEL OZELLIGIMI SIZIN ARACLARINIZDA DA BOYLE BIR SORUN VARMI ... BUNU DUZELTME SANSIM VARMI FARKLI BIR AMARTISOR VEYA YAY TAKARAK

IKINCI BIR SORUMDA ICINIZDEN ON FARLARINI FARKLI BIR ARACIN FARLARI ILE DEGISTIREN OLDUMU ACIKCASI ANGEL FAR GIBI BISEY TAKILAMAZMI FARKLI BIR ARABANIN

$(KGrHqR,!g4E2ejvE08kBN7(Iq!W7Q~~_35.jpg

Etiketler
Ynt: CUKURLARDA ASIRI SES GELMESI

Aslinda tam olarak anlayamasamda cukur tumsek vb gecislerde sadece amortisor sesi duyuyorum onun disinda herhangi bir gelmiyor iceri.

2. Far grubunu bende arastiriyorum bu aralar trooper larin galiba var bu tarz bir modeli yada bizimlilerin ingiliz olanlarinda. Bukursam haber ederim mutlaka

hocam trooperlerın uyarsa güzel olur ön far arabanın görüntüsünü cok değiştiriyor ..ufak kaporta işlemleriyle acaba başka araçlarında uymazmı

BIM01' Alıntı:
hocam trooperlerın uyarsa güzel olur ön far arabanın görüntüsünü cok değiştiriyor ..ufak kaporta işlemleriyle acaba başka araçlarında uymazmı

Var var olmaz mi 2004 ten sonra on panjur dahil degismisti sonrada bitti zaten :smiley: ebay da takipteyim ama henuz bulamadim... hangimiz once bulursa haber etsin

Yok degil. Benimkiler ikili farfar uzun kisa ayri ayri ama bu da guzelmis uygulamasi daha basit gibi sanki... ustunde yazan yere mail atip gorustunuz mu acaba?

yok malesef mesaj atmadım daha doğrusu atamadım malum yabancı dil ...uzun kısa ayrı olsa daha güzel gibi en alttaki jeep grand cherokeninki takılırken görmüştüm göz kararı ölçülerine bakıp karşılaştırmıştım tam uymuyo ama kaportayla biraz oynansa uyar gibi

HOCAM BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM BİRAZ DAHA FARKLI ACCIK FOTOSHOPTA DÜZENLEDİM AMA RESİMLER GÜZEL DEĞİL PEK OLMASADA FİKİR VEREBİLİR SİZE

591kh.jpg

HOCAM UZUNLARI YAKTIGINIZDA SİS FARLARIDA YANMIYOMU BENDE YANIYO YANİ BİR NEVİ TESİSATTA HAZIR SADECE KABLO İLE BAĞLAMAK KALIYOR..BENİM TEK SIKINTIM FAR ÖLÇU OLARAK TAM OTURMAYACAKTIR VE UFAK TEFEK İŞLEMLER YAPTIRMAK LAZIM KAPORTADA BURALARDA BECERİKLİ USTA BULMAK ZOR ..BULDUĞUM ANDA YAPTIRACAĞIM

BIM01' Alıntı:
HOCAM UZUNLARI YAKTIGINIZDA SİS FARLARIDA YANMIYOMU BENDE YANIYO YANİ BİR NEVİ TESİSATTA HAZIR SADECE KABLO İLE BAĞLAMAK KALIYOR..BENİM TEK SIKINTIM FAR ÖLÇU OLARAK TAM OTURMAYACAKTIR VE UFAK TEFEK İŞLEMLER YAPTIRMAK LAZIM KAPORTADA BURALARDA BECERİKLİ USTA BULMAK ZOR ..BULDUĞUM ANDA YAPTIRACAĞIM

üstad o başka... onunda ayrı hattı var, bağlantısı ve sigortası var. Far grubuna giden tek bir hat var. hepsini uydurduk kablosunu değişmek lazım fakat zor işler değil elbette. yeter ki doğru ekipmanı bulalım :D

bir önceki link e baktınız mı?

HOCAM LİNKE BAKTIM ORADAKİLERDE GÜZEL... AMA BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA BİZİM ARACA UYGUN FAR BULMAK ZOR İŞ UYDURMAK LAZIM
ANTALYA BAYAGI UZAK ERZURUMDA PEK YAKIN DEĞİL HAYIRDIR HOCAM YOLCULUKMU VAR

BIM01' Alıntı:
HOCAM LİNKE BAKTIM ORADAKİLERDE GÜZEL... AMA BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA BİZİM ARACA UYGUN FAR BULMAK ZOR İŞ UYDURMAK LAZIM
ANTALYA BAYAGI UZAK ERZURUMDA PEK YAKIN DEĞİL HAYIRDIR HOCAM YOLCULUKMU VAR

yok tanıdık bildik usta var ;D

bu arada buldum galiba.. Allah razı olsun Çinlilerden ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR