CUKURLARDA ASIRI SES GELMESI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BIM01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,876
Ynt: CUKURLARDA ASIRI SES GELMESI

yukarıdaki araçlar birebir Çin işi kopyası bizimkilerin. ISUZU/OPEL/VAUXHAUL hepsine uyumlu imiş diğer ecnebi forumlardan anladığım kadarı ile :D :D

Etiketler

hocam bunların uyarsa süper varmı acaba türkiyede uyuyosa ben hemen sipariş veririm..

BIM01' Alıntı:
hocam bunların uyarsa süper varmı acaba türkiyede uyuyosa ben hemen sipariş veririm..

TR de yok her zamanki gibi. Fakat alibaba.com bunlarla dolu. Çin de bir ark var ona ulaşmam lazım ama işten çıkmıştır orası bizden 8-9 saat ileri ;D

abi onun farları büyük uymaz gibi aslında grand cherokenin daha uyar gibi bir daha çinden istemeye gerek yok :-\ ::smiley:

çifti için fiyat gayet makul görünüyor. yurt dışındakiler de aşağı yukarı aynı... tek sorun içindeki lamba ve düzenek hakkında bişi yazmamışlar. ???

hocam daha uygununuda arastirilsa bulabilir bildigim kadariyla lambalar haric fiyati ..dedigim gibi tek sorun arabaya montaji ben goz karari olculeri uyar gibi ama en sagliklisi cikmaci vs bir yerde almadan gozlemlemek kafada olur ben bunu ustaya tarif ederim oda isciligini konusturarak bu isi yapar dersek sorun yok ...ve arabada cok iyi duracagina eminim hemde mercekli olmasi cok iyi aydinlatacaktir

BIM01' Alıntı:
hocam daha uygununuda arastirilsa bulabilir bildigim kadariyla lambalar haric fiyati ..dedigim gibi tek sorun arabaya montaji ben goz karari olculeri uyar gibi ama en sagliklisi cikmaci vs bir yerde almadan gozlemlemek kafada olur ben bunu ustaya tarif ederim oda isciligini konusturarak bu isi yapar dersek sorun yok ...ve arabada cok iyi duracagina eminim hemde mercekli olmasi cok iyi aydinlatacaktir
Bu arada yeni yonetmelige gore orjinalinde xenon degilse muayeneden agir kusur olmasi sebebi ile gecemiyor bilginize...

anladim huseyin abi tuv den geciyosa sorun yok...engin tecrubene guvenerek bi soru daha sorayim benim arabanin sag arka aks contasi ve aks kecesi sizdiryor orjinal bulabilirmiyim veya baska uyan bir araba veya biraz islemle uydurabilecegimiz araba varsa onun malzemesini kullanabilirmiyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,636
Kayıtlı Üye Sayımız
166,930
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR