Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,069
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

Ayça ellerine sağlık resimler harika çıkmış yine. Diğer arkadaşların yüklediği resimlerde çok güzel herkesin ellerine emeğine sağlık

Etiketler

bora1071' Alıntı:
arif abi "one life live it" yazısı ve defenderin yanında güzel bir profil resmi olmuş :D

begendiyseniz ne mutlu bana biz begendik bu avatarı ...sırtımızı da defendere verdik :smiley:)

Günay Kundakçı' Alıntı:
Ayça ellerine sağlık resimler harika çıkmış yine. Diğer arkadaşların yüklediği resimlerde çok güzel herkesin ellerine emeğine sağlık

Valla Bende benim videoyu izleyip duruyorum. Çılgın Kirazımın videosunu. Teşekkürler !!

bunlarda benden..

adana offroad  1 106.jpg

hepsi bu kadarmı abi:smiley:

hani bu hafta ses yok yoksa gizlice mi gideceksiniz:smiley:)

Günay Kundakçı' Alıntı:
Yuce' Alıntı:
Valla Bende benim videoyu izleyip duruyorum. Çılgın Kirazımın videosunu. Teşekkürler !!

Ben teşekkür ederim efenim :smiley: Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere :D

Merhabalar
Güzel kareler çekenlerin ellerine sağlık 01 AT 920 yi gorunce ayrıca sevindim İsmet Abi hızlıca adapte olmuş araca bir dahakinde beraber olabilmek umuduyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR