Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,069
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

m atilla kupeli' Alıntı:
evet herhalde gizli gidilecek tık yok kimseden :mad:

mahmut abinin bu hafta işi varmış. hamdi abiler bebek bekliyor hayırlısıyla ama 1 yada 2 hafta içinde tarsus/çamlıyayla/baştepede karda sucuk etkinliği talepler yönünde gerçekleştirilebilir :smiley: biz mersinde belki pazar günü bir fındıkpınarı yaylası keşfi yapabiliriz 2-3 araç. asfalt yormaz gelirim dersen bekleriz abi :smiley:

Etiketler

bizim bebek oldu kurtulduk. gelebilirim hep asvaltmı gidicez kar varmı

vallaha arkadaslar benim sartlarım uygun olursa yine kacamak yaparım hele yarın olsun ...

Mahmut abi yarın senden haber bekliyoruz bak demedi deme:smiley:)

m atilla kupeli' Alıntı:
bizim bebek oldu kurtulduk. gelebilirim hep asvaltmı gidicez kar varmı

abi fındıkta yoksa bile biraz ilerisinde tepeköy göleti var. orada bizim araçlar için doğal oyun alanları mevcut :D hamdi abi buralar sana yabamcı değil zaten. gelen herkesi bekleriz. program olarak duyurmadık çünkü insanlar kendilerini mecbur hissetmesin ve 4 hafta üstüste gezi sıkmasın diye.

Gezi gayet güzel geçmişe benziyor , Çukurova Off-road'u gönülden tebrik eder , herzaman yanında olduğumu belirtmek isterim :smiley:
Bora abi babama söylemeye fırsat kalmadan görmüş cevabı yazmış. :D

Assasin' Alıntı:
Gezi gayet güzel geçmişe benziyor , Çukurova Off-road'u gönülden tebrik eder , herzaman yanında olduğumu belirtmek isterim :smiley:
Bora abi babama söylemeye fırsat kalmadan görmüş cevabı yazmış. :D

gördüm. inşallah gelmeyi çok istiyorum boluya. kısmet bakalım ;)

gideceğiniz yerde kar varmı?ayrıca biraz ayrıntı verirseniz (googgle earth koordinat vb) sevinirim.Kızım 4 yaşında ve kar 'a dokunmadı:(

ismet1' Alıntı:
gideceğiniz yerde kar varmı?ayrıca biraz ayrıntı verirseniz (googgle earth koordinat vb) sevinirim.Kızım 4 yaşında ve kar 'a dokunmadı:(

abi fındıkpınarı bölgesinde tanıdık bulursam yarın kar durumunu yazayım. google earth kullanmayı bilmiyorum. ben kendi açımdan biraz bunaldım kesin pazar stres atmak amaçlı aracımla yukarılara çıkmalıyım :smiley: fındıkpınarını geçince tepeköy göletide var. 1-2 hafta içinde yapabilirsek yiğenimiz çamlıyayla/baştepe gezisinde kesin kar görecektir ;)

tsk ederim bora biliyorum, su an senin bolgen uzak olur bana ben daha yakın takılmak durumundayım..

Hamdi abi pzar günü göl kenarında geçen hafta yapamadığımız çamur partisini yapalım

arkadaşlar slm ben bu hafta kaportacıdayım gezi olursa katılamıyacam defenderin kupayı indirmeyi planlıyoruz,,,ama iptal felan da olursa katılırız yer ve bilgi verirseniz sevinirim...saygılar duran

Dostlar bu hafta görünüşe göre tüm organizasyonlar iptal. Eğer olursa gelecek hafta olabilir ufak bir etkinlik. ya da ocağın ilk haftalarında özlem ve aşkla tırmanırız dağlara.
Bora ne yalan söyliyim sizin çıkamamanızada sevindim :smiley: yoksa çok kıskanacaktım gelemediğim için. :D
Hamdi bey kızın adını ne koyuyorruuuzzzz :D

Bu arada bu mesajı izmir havaalanından yazıyorum. eve gidene kadar dayanamadım yazılan mesajları kontrol etmeye :smiley: offroad aşkı bu olsa gerek.

Onur kızım bir gelseydi ,hayırlısıyla adını koyardık beraber, gelince goruselim..

ayrıca bu sayfayı inceleminizi oneriyorum..

http://shiftdelete.net/aracinizin-tum-detaylari-gps-ekraninda-25792.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR