Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,977
ŞİMDİLİK BU KADAR...

147.jpg

148.jpg

149.jpg

150.jpg

Etiketler
Mahmut usta ellerine sağlık çok güzel kareler Kızkalesinde güneşin doğuşu ve batışı harika olur bunu fotolarla yansıttığınız için çok teşekkürler,Oğuzhan fotoları yüklediğin için ellerine sağlık var olasın ;D

supriz fotoları vakit darlıgından benim facebook adresime yükleye bildim en kısa zamanda buraya da ekleyecem

göksu ırmagının denize döküldügü yere dogru gidişimiz yaklaşık 4-5 km kumdan zorlu bir gidişimiz oldu geniş taban lastikleri olmayanlar için

301020113535.jpg

301020113536.jpg

301020113537.jpg

merhaba resimler çok güzel çok güzel pozlar yakalamışsınız elinize kolunuza sağlık kendimi ordaymış gibi hissettim. Ta5che emegine teşekkür ederim sahil kenarıda çok güzeldi narlı kuyudaki resimler yokmu tatlı yemişsiniz ya yiyenbilir kısmıda çok güzeldi bayan arkadaşların eline saglık.

Mahmut demir resimler için ellerine sağlık çok güzel pozlardı güneşin doguşu kare kare almışsın harikaydı Canım TÜRK BAYRAGININ asılıp onunla kutlama yapmak ayrı bir güzellikti. Sana gurubun ADANA OOFROAD ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

hacer1959' Alıntı:
merhaba resimler çok güzel çok güzel pozlar yakalamışsınız elinize kolunuza sağlık kendimi ordaymış gibi hissettim. Ta5che emegine teşekkür ederim sahil kenarıda çok güzeldi narlı kuyudaki resimler yokmu tatlı yemişsiniz ya yiyenbilir kısmıda çok güzeldi bayan arkadaşların eline saglık.
Hacer ablacım narlı kuyudaki fotolar benim face adresimde bolca var ve Mahmut abinin Hakan kardeşimizi çekişinin videosuda var eklerseniz beni görebilirsiniz ekleme adresi oguzhanhidiroglu@hotmail.com saygılarımla

Arkadaşlar Mahmut ustanın Ahmet abi ile birlikde Hakan kardeşimizi çekişinin videosu benim face book a eklenmiştie en kısa zamanda burdada paylaşacagım facebook add: oguzhanhidiroglu@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR