Çukurova Offroad Grubunun TRT programı için yapılan çekimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,109
Ynt: Çukurova Offroad Grubunun TRT programı için yapılan çekimleri

Arkadaşlar Tarsus yerel medyasının çekimleri aşağıdaki linktedir
http://www.tarsusonline.com/tarsus/tarsusta-renkli-keyifli-ve-eglenceli-senlik-off-road-h22035.html

Etiketler

reis33' Alıntı:
arkadaşlar merhaba aranızda olamığım için çok üzgünüm .ama sağlık olsun harika resimlerin devamını bekliyoruz ellerinize sağlık. oğuzhan sen batmazdın neoldu? nazaramı geldin kardeş ;D

oguzhan abi bilerek batmıştır ekşın olsun diye :smiley:

TUĞRUL' Alıntı:
Arkadaşlar Tarsus yerel medyasının çekimleri aşağıdaki linktedir
http://www.tarsusonline.com/tarsus/tarsusta-renkli-keyifli-ve-eglenceli-senlik-off-road-h22035.html

abi sonuna kadar izledim çok güzel olmuş emeğinize saglık....

arkadaşlar acaba bizlerde böyle rüya görüyormuyuz? ::smiley:

4x4-off-road-cartoon-dreaming.jpg

ZEUSSSS' Alıntı:
oguzhan abi bilerek batmıştır ekşın olsun diye :smiley:

yazık sevinsinler dedim biraz.... attım kendimi ortaya:smiley:))

oguzhan33' Alıntı:
yazık sevinsinler dedim biraz.... attım kendimi ortaya:smiley:))

Abi bizim gruptada batma konusun da lider benim bi günde tam 7 defa gömüldüm :smiley::smiley::smiley::smiley: sonrasında mahmut usta burda dur kıpırdama yoksa çekmicem deyince elimi ayagımı çektim bisey yapmadım ama 8.defa batmaktan kurtaramadım kendimi oldugum yerde yine battım :smiley:)))işin kötüsü beni kurtarmaya gelenler de batıyordu:smiley:) [attachment=1][attachment=2]

DSC03866.JPG

DSC03910.JPG

Batmak güzeldir....

hele de arkadaşlar-dostların arasında... ;D

oguzhan33' Alıntı:
güzel bir gün oldu Takviyeye alma nasılsa batacaksın dediniz batırdınız beni :smiley:))))
yinede iyi gitmişsin oraya kadar oguzhan azadaha hızlı girsen gecerdin belki :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR