Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
evet o coşkuyu tekrar yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum, Esracığıma ilk sorduğum buydu gene yapacakmııyız Cumhuriyet kortejini diye sorduğum de elbette demişti, geri sayıma başlıyalımmm, geçen yıl çok güzeldi, aracına kabul eden ailenin küçük oğlu ile paylaştım o coşkuyuuu,,inşallah bu yıl daha çok katılan olurrr, Daha coşkulu kutlarızzz, CUMHURUYİTEMİZİN kuruluş yıldönümünüüü, kendi coşkumuzu sokaktaki , evlerinde pencerelerden balkonlardan katılan insanlarada yansıtırızz, geçen yıl korteje çekinerek gitmiştim, kimseyi tanımıyordum beni davet eden arkadaşın o günü işi çıktı gelememişti , ama her bir çalışma yapan aracına bayrak asanların yanından geçerken gülez yüzleriyle merhabalarıyla karşılaştım,herkes çok sıcak ve samimiydi, sanki yıllardır tanıyormuş gibi o nedenle çok rahattım, o nedenel ik defa gelecek arkadaşlar hiç çekinmesin kendilerini hiç yabancı hissetmiyeceklerrr, ama bu sefer kortejden sonra herkes dağılmasın bir yerlerde oturup sohpet ederiz, yazışarak tanıdığımız arkadaşlarla yüz yüze de tanışma fırsatı buluruz, görüşmek üzereeee
bu arada acaba dernek binası bulundumuuuu bilgisi olan varmııııı