Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunuscom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,517
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

CIMG5715.jpg

CIMG5723.jpg

Etiketler

26. dakikadaki görüntü süpermiş ;D

Sarıyer gibi amazon iklimine sahip bir bölgede bayrakları takıp geleyim demekle yağmurun azizliğine uğradım o yüzden konvoyu yolda yakalamak zorunda kaldım. :smiley:
Hava şartlarına rağmen çok güzel bir kortej oldu, katılan herkese sonsuz teşekkürler.

bi dahakine diye beraber olucaz :smiley: insallah hava daha güzel olur :smiley:

IMG_4947.JPG

IMG_4950.JPG

IMG_4951.JPG

IMG_4959.JPG

IMG_4988.JPG

IMG_5054.JPG

IMG_5033.JPG

IMG_5071.JPG

IMG_5106.JPG

IMG_5138.JPG

IMG_5150.JPG

IMG_5170.JPG

sedat bey ;

özel mesajınızdaki iyi dilekleriniz için teşekkürler. forum kurallarınız gereği 20 mesaj yollamadığım için özel mesaj gönderemedim. burdan iyi dileklerinize cevap vermek istedim.

caddede karşılaşmak hoş bir sürpriz oldu açıkçası. baya büyük uzun bir konvoyunuz varmış :smiley: araçlarınızı geç geç bitmek bilmedi maşallah. her buluşmanızın bu yoğunlukta geçmesi dileğiyle...

bizim konvoyun başı organizasyonu düzenleyen kişi olduğum için bendim. belki peşinize takılmamızı hoş karşılamazsınız çekincesi ile sizin konvoyun sonuna takmadım bizimkileri.dolayısı ile yanınızdan geçip gitmek zorunda kaldık.bilseydim, bende gideceğimiz yere kadar peşinize takardım bizim arkadaşları. bir sonraki seneye inşallah sizinle beraber daha uzun bir konvoy oluştururuz.

fenerbahçeden maltepe yönüne dönüş yolunda migrosu geçtikten sonra bazı arkadaşlarınız belki sürüş tarzımı beğenmemiş olabilirler :smiley: avrupa yakasından tek gelip bizi bulamayan bir arkadaşımıza yetişmeye çalıştığım için biraz süratli kullanıyordum. bu arkadaşlardan özür dilerim...

hepinize iyi günler...

Çok anlamlı bir organizasyon oldu, herkese teşekkürler.

Çok keyifli bir katılım olmuş ,Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun .
Nice 87.ci yılları , CUMHURİYET ile geçirmemiz dileği ile ,
Sevgiler

NOT : Ben görememiş olabilirim ,fotograflarda ,sanki bir şeyler eksikmiş gibi geldi .
GEZENBİLİR stickerları ...! ::smiley:

oort cloud' Alıntı:
Çok keyifli bir katılım olmuş ,Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun .
Nice 87.ci yılları , CUMHURİYET ile geçirmemiz dileği ile ,
Sevgiler

NOT : Ben görememiş olabilirim ,fotograflarda ,sanki bir şeyler eksikmiş gibi geldi

GEZENBİLİR stickerları ...! ::smiley:

Merhabalar. Elimde, arabaların arkasında Gezenbilir stickerları olan fotoğraflar var.Fakat ben siteye fotoğraf yüklemekte sorun yaşıyorum :smiley: Özellikle çektim hatta.

bensubonus' Alıntı:
Merhabalar. Elimde, arabaların arkasında Gezenbilir stickerları olan fotoğraflar var.Fakat ben siteye fotoğraf yüklemekte sorun yaşıyorum :smiley: Özellikle çektim hatta.

Olup ,olmaması çok önemli değil gönüllerimiz bir ... :D
Teknik Yardım bölümüne bildirirseniz ,forum moderatörleri size yardımcı olacaklardır . :smiley:

Ekleyeceğim fotoğraflar maalesef fazla amatör olacak ama idare etmenizi rica ediyorum :smiley: Arabamız..

DSCF6227.jpg

selam herkese,
Evet yağmur olmasaydı hava güzel olsaydı katılım daha çoık olurdu,
Can Uğurlular arkadaşım Sarıyer den geldiğinizi bilseydim, 4.Levent 'den beni almanızı rica ederdim
tabii aracınız müsaitse ,yağmur ve soğuk olması birazda rahatsız olduğum için çıkamadım, geçen yıl güzeldi hava sokaklar insan doluydu
inşallah seneye havada güzel olur, daha çok katılım ve paylaşım olur, bir başka etkinlikte görüşmek üzere,

FelixCrail' Alıntı:
farkında olmadan bir süre sizin konvoyunuza eşlik etmek güzeldi. twingocular olarak bir süre aynı güzargahı kullandık. çok güzeldi :smiley:

çoğumuz bir şekilde farkında olmadan ya konvoya dahil olduk ya yanından geçtik ondan sonra bir baktık gezenbilir virüsünü kapıp ailenin parçası oluvermişiz de yıllar geçmiş :smiley:) hoşgeldiniz..

gayet güzel bir BAYRAM KORTEJİ oldu bu coşkunun uzun yıllar sürmesi dileğiyle
resimler için tekrar teşekkürler arkadaşlar
[attachment=3] [attachment=1][attachment=2]

IMG_5078.jpg

IMG_4870.jpg

IMG_5077.jpg

Merhabalar. Elimde, arabaların arkasında Gezenbilir stickerları olan fotoğraflar var.Fakat ben siteye fotoğraf yüklemekte sorun yaşıyorum :smiley: Özellikle çektim hatta
sistem otomatik galiba velisinin izni olmayana resimde yükletmiyor bak hem sadece sizin megane nin resmi olmaz diğerlerinide yüklersen iyi olur :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR